Florin Salam, amenințat cu moartea! Scandalul care a inflamat lumea manelelor! Un interlop se jură că îl va ”rezolva” pe artist! ”Ori mori tu, ori murim noi”

Florin Salam, amenințat cu moartea! Scandalul care a inflamat lumea manelelor! Un interlop se jură că îl va ”rezolva” pe artist! ”Ori mori tu, ori murim noi”
Florin Salam, amenințat cu moartea! Scandalul care a inflamat lumea manelelor! Un interlop se jură că îl va ”rezolva” pe artist! ”Ori mori tu, ori murim noi”

Florin Salam este unul dintre maneliștii extrem de căutați pentru evenimente private, apariția artistului la nunta cuiva fiind ”garanția” distracției. Doar că, uneori, refuzurile sale inflamează spiritele, iar acum s-a ajuns la amenințări cât se poate de serioase, cu moartea.

Florin Salam nu s-a prezentat, acum ceva timp, la o nuntă în Roșiorii de Vede, în Teleorman, motiv pentru care un interlop de acolo a lansat, public, un mesaj care l-ar putea băga la pușcările pentru amenințările proliferate.

”Să moară copiii mei, Salam, termen de cinci ani de zile, dacă te-am prins în Roșiori... Oriunde, am auzit că cânți, ori mori tu, ori murim noi. Dacă nu îți voi pune furtun pe gât...

Voi lua 10 ani pentru tine, Salame, nu mă voi lăsa”, este o parte a mesajului înfiorător pe care interlopul Baryca de la Roșiori, pe numele lui real Emil Iosif, i l-a transmis, pe contul său de socializare lui Florin Salam. Evident, mesajul nu poate fi ascultat sau reprodus în întregime, limbajul folosit fiind unul de natură să facă să roșească și un birjar, iar atacurile nu se opresc la adresa lui Florin Salam, ci îi implică familia manelistului, fiind făcute aluzii cât se poate de transparente la maltratarea Roxanei Dobre și la abuzarea sexuală a celor apropiați de
artist.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Normal, replica lui Florin Salam nu a întârziat, iar scandalul dintre manelist și interlop este la un pas de a se transforma într-un război în toată regula. ”Anunț  foarte important. Nu vin să cânt obligat.. dacă vin, vin de plăcere. Îți dau 2 zile să-ți ceri scuze de la familia mea.

Te dai șmecher pe hârtie și aia o cumperi pe datorie! Te-ai găsit cui să înjuri tu copiii. Intri pe live și îți ceri scuze... Am dreptul de a selecta clienții! Nu ma face să intru eu pe live că o sa stai închis în casă ca și cățeii mei din curte. O dai cu mine în șmechereală. Totul până la copiii mei!”, a fost replica lui Florin Salam la adresa interlopului din Roșiorii de Vede.

Florin Salam, protejat de Cămătari și Sportivi

De-a lungul timpului, atentatele la adresa lui Florin Salam au fost suficient de multe, dar, de fiecare dată, manelistul a scăpat doar cu o sperietură groaznică și, cel mult, o lovutură încasată de la vreun petrrecăreț mai nervos. Cu toate acestea, de fiecare dată, Florin Salam a beneficiat de protecția clanurilor interlope ale Bucureștiului, fie clanul Cămătorilor, fie cel al Sportivilor, artistul fiind cântărețul preferat al acestora.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Jador, declaraţie incredibilă despre Florin Salam! Şi-a spus adevărata părere despre celebrul manelist.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies