Florin Salam, decizie radicală după ce s-a aflat de problemele de sănătate ale Denisei. A făcut anunţul în urmă cu puţin timp: "Sunt dispus să..."

Florin Salam, decizie radicală după ce s-a aflat de problemele de sănătate ale Denisei. A făcut anunţul în urmă cu puţin timp:
Florin Salam, decizie radicală după ce s-a aflat de problemele de sănătate ale Denisei. A făcut anunţul în urmă cu puţin timp: "Sunt dispus să..."

Vestea că Denisa Răducu, cunoscută sub numele de Denisa Manelista, e grav bolnavă a impresionat numeroase persoane, însă cei mai afectaţi sunt colegii de breaslă ai artistei, între care şi Florin Salam.

 
Recent, acesta s-a arătat profund îndurerat de faptul că aceasta trece prin momente delicate şi, mai mult de atât, s-a oferit să o ajute cu orice are nevoie.


”Sunt foarte afectat deveştile primite despre Denisa. Sunt dispus să o ajut, oricând, oricum. Dacă e nevoie de bani, indiferent de sumă, nu contează. Viaţa unui om nu se poate măsura în bani. Dacă e nevoie să cânt, gratuit, pentru ea, dacă e nevoie să îi dau bani, nu contează, doar să ştiu că o salvez de boală”, a declarat Florin Salam conform Cancan.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

E ţintuită la pat, dar nu renunţă la carieră! Gestul incredibil făcut de către Denisa Manelista în urmă cu puţin timp

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies