Florin Salam și Roxana Dobre se pregătesc de nuntă: „Strălucește soarele până și noaptea de bucurie”

Florin Salam
Florin Salam se iubește cu Roxana Dobre de 8 ani

Când va avea loc marele eveniment și ce spune celebrul artist despre partenera sa de viață, cu care are trei copii.

După mai mulți ani de relație și trei copii împreună, Roxana Dobre și Florin Salam urmează să se căsătorească? Frumoasa brunetă a mărturisit că va urma cel mai frumos moment din viața lor.

Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de 8 ani și au trei copii frumoși împreună, iar anul acesta urmează să ajungă și în fața altarului. În urmă cu mai mulți ani, Florin Salam a cerut-o de soție pe frumoasa sa iubită, însă cei doi nu au apucat încă să își jure iubirea și în fața lui Dumnezeu.

Florin Salam a mărturisit că este extrem de entuziasmat și în al nouălea cer de fericire, pentru că visul lor va deveni realitate.

 

Îndrăgitul artist a stat de vorbă cu reporterii, cărora le-a confirmat că trăiește cele mai frumoase momente din viața sa:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație! Mesajul emoționant postat de artistă: „Sunt mândră de noi”

Florin Salam
Florin Salam si sotia sa[Sursa foto: Instagram]

„Deci, uită-te așa la privirea mea, chiar dacă sunt obosit, poți să mă mai întrebi o dată și apoi să te uiți din nou în privirea mea. Uită-te în ochii mei. Bate soarele și noaptea. Acum, la ce m-ai întrebat tu, de bucurie.
Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat”, a spus Florin Salam pentru spynews.ro.

Citeste si: Florin Salam va fi bunic din nou. În sfârșit o veste bună pentru celebrul manelist!

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit civil

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit civil în luna octombrie, anul 2021 și au decis să fie un eveniment extrem de discret, la care să participe doar cei mai apropiați membri ai familiei.

Cât despre cununia religioasă, Roxana Dobre a povestit că i-ar plăcea să o organizeze pe meleaguri străine.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

„Acest eveniment, că tot s-a zvonit că va fi în Dubai, în Costa Rica, America… ne dorim într-adevăr să nu fie în România, ne dorim să avem câteva cupluri importante și sufletului nostru lângă noi, va fi ceva foarte mic, o petrecere foarte mică cu câteva cupluri lângă noi și așa cochetă cum ne place mie și soțului meu. Avem două perechi de nași. Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment, dar, din păcate, nici situația în care ne aflăm cu toții nu ne-a permis și, pe lânga asta, cea mai mare supărare a fost

pierderea fratelui soțului meu și îți dai seama că nu ne-am gândit la așa ceva”,  a declarat Roxana Dobre în cadrul unui interviu.

Florin Salam are două fetițe și un băiețel cu actuala sa parteneră. Din prima căsătorie, Florin Salam mai are doi copii, iar prima soție i-a murit din cauza unor probleme de sănătate.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies