Florinel Coman s-a logodit cu Ioana Timofeciuc! Cei doi sunt de 5 ani împreună

Florinel Coman
Florinel Coman s-a logodit

După cinci ani de relație, Florinel Coman a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție pe iubita sa, Ioana Timofeciuc.

Vestea minunată a momentului în showbiz-ul românesc! Unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la noi, Florinel Coman, a făcut pasul cel mare.

Tânărul fotbalist a reușit să emoționeze o lume întreagă după ce a anunțat că se căsătorețte. Florinel Coman a cerut-o de soție pe Ioana Timofeciuc, iar întregul moment a fost filmat.

Pentru ca această amintire să fie una de neuitat, Florinel Coman a ales Castelul Cantacuzino, iar imaginile postate de către acesta și de viitoare sa soție par desprinse din povești.

Florinel Coman
Florinel Coman si iubita[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: VIDEO- Florinel Coman și-ar fi luat permisul de conducere pe internet

Deși are numai 24 de ani, Florinel Coman știe deja cum vrea să fie viitorul său, așa că a decis să îi pună marea întrebare iubitei sale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ca surpriza să fie una de neuitat, fotbalistul a ales un inel cu diamante, s-a așezat în genunchi și a cerut-o de soție pe Ioana. De asemenea, tânărul fotbalist i-a oferit și un buchet imens de trandafiri roșii.

Florinel Coman
Florinel Coman si-a cerut iubit de sotie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Florinel Coman și-a cerut partenera de soție într-un mod inedit. Gigi Becali l-a dat de gol: „Fata e însărcinată”

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc sunt împreună din 2017

Ioana Timofeciuc a postat o fotografie și cu inelul primit de la fotbalist, ce pare a fi unul cu diamante și cu o piatră de smarald. Cei doi au o relație din 2017, încă de când atacantul evolua pentru Viitorul Constanța. 

În ultimul an, Florinel Coman a suferit mai multe accidentări și nu a reușit să marcheze decât un singur gol.

„Florinel Coman este la fel de bun sau chiar mai bun decât Tavi Popescu, dar are nevoie de meciuri în picioare, fiindcă a avut aceea accidentare delicată, care l-a ținut mult timp pe tușă.

Are nevoie de meciuri, să joace cât mai mult. Chiar dacă nu joacă bine la inceput, trebuie să prindă 5-6 meciuri la rând ca să-și poată reveni”, a declarat Constantin Budescu despre fotbalist.

Ioana Timofeciuc este însărcinată? Gigi Becali a dat-o de gol

Gigi Becali a declarat că Ioana Timofeciuc este însărcinată cu primul ei copil, urmând să-l facă tată pe jucătorul de la FCSB.

„Am înțeles că relația lui e foarte bună, fata e însărcinată. Chiar mă bucuram, că mi-a zis MM (n.r. Mihai Stoica) că e însărcinată prietena lui și o să fie bine”, a spus Gigi Becali, notează gsp.ro.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Andrei Ștefănescu, primele imagini cu noua iubită: „Nu ne ascundem”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. „M-a marcat puţin acel eveniment. Pentru a trece peste el, l-am folosit în meserie şi a fost ca un soi de terapie."

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies