FOARTE IMPORTANT! Vrei să afli ce fel de bărbat e? Urmăreşte aceste semne!

FOARTE IMPORTANT! Vrei să afli ce fel de bărbat e? Urmăreşte aceste semne!
FOARTE IMPORTANT! Vrei să afli ce fel de bărbat e? Urmăreşte aceste semne!

Ştiai că poţi ghici cum se va comportă un bărbat cu soţia lui urmărind modul în care acesta îşi tratează mama? O ipoteza oarecum controversată, însă nu departe de adevăr. Prima femeie din viaţă unui bărbat este mama lui. Alături de ea învaţă cum să interacţioneze, cum să gestioneze conflictele. Mama este prima femeie care îi conferă iubire, căldură, înţelegere. Sau, cel puţin, aşa ar trebui.

Bărbatul crescut cu mai puţină afecţiune

Bărbatul care a crescut lângă o mama mai rece şi necomunicativă poate avea probleme serioase în relaţia afectivă. Va avea respect faţă de partenerul de cuplu, însă nu va dezvoltă uşor relaţia de prietenie cu acesta. Când simte că se apropie “prea mult” de partener, se sperie şi are tendinţa să fugă şi să rupă relaţia. Pentru că nu este obişnuit cu ideea de apropiere.

Dacă bărbatul de lângă ţine a fost crescut de o astfel de mama, îi va fi foarte greu să se deschidă în faţă ta. Se va simţi foarte vulnerabil dacă o face. Va trebui să-ţi demonstrezi dragostea din nou şi din nou, pentru că el are o lipsa a respectului de sine.

Nu este imposibil să aduci un astfel de bărbat pe calea cea bună, însă vei avea ceva de lucru până vei reuşi să-i câştigi încrederea şi să-i dezvolţi încrederea de sine.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Oana Hanganu: Cum atragi norocul în DRAGOSTE - 9 reguli simple din Feng Shui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies