FOARTE IMPORTANT! Vrei să afli ce fel de bărbat e? Urmăreşte aceste semne!

FOARTE IMPORTANT! Vrei să afli ce fel de bărbat e? Urmăreşte aceste semne!
FOARTE IMPORTANT! Vrei să afli ce fel de bărbat e? Urmăreşte aceste semne!

Ştiai că poţi ghici cum se va comportă un bărbat cu soţia lui urmărind modul în care acesta îşi tratează mama? O ipoteza oarecum controversată, însă nu departe de adevăr. Prima femeie din viaţă unui bărbat este mama lui. Alături de ea învaţă cum să interacţioneze, cum să gestioneze conflictele. Mama este prima femeie care îi conferă iubire, căldură, înţelegere. Sau, cel puţin, aşa ar trebui.

Bărbatul care nu e în relaţii bune cu mama

Bărbatul care a crescut lângă o mama ce nu i-a arătat niciun fel de afecţiune, ba mai mult l-a abuzat, nu va avea deloc respect faţă de femei. El va trăi cu impresia că femeile nu sunt altceva decât o sursă de durere şi chiar va dori să se răzbune. În relaţiile de cuplu va face tot posibilul să distrugă stimă de sine a partenerului.

Dacă trăieşti lângă un astfel de bărbat, cel mai probabil relaţia voastră este una toxică. Deşi crezi că este un bărbat bun şi că se va schimbă, acest lucru nu se va întâmplă, cel mai probabil. El pur şi simplu nu ştie ce înseamnă iubire, ce înseamnă respect. Ei nu ştiu că merită să fie iubiţi.

Aşadar, dacă vrei să ştii cum se va comportă bărbatul de lângă ţine în relaţia de cuplu, urmăreşte-i relaţia cu mama lui.

Un bărbat care nu se poartă cu respect cu propria mama nu va avea nicio problema să se poarte fără respect cu tine.

sursa: sfatulparintilor.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Oana Hanganu: Cum atragi norocul în DRAGOSTE - 9 reguli simple din Feng Shui

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies