Foarte tare! Cum sa indepartezi ceara din urechi la tine acasa!

Foarte tare! Cum sa indepartezi ceara din urechi la tine acasa!
Foarte tare! Cum sa indepartezi ceara din urechi la tine acasa!

Ceara care se gaseste in urechi este un lubrifiant natural pentru canalul auditiv.

Rolul sau este de a preveni ranirea acestei zone sensibile. Cu toate acestea, cand se depoziteaza in cantitati mari, poate deveni daunatoare, provocand simptome precum mancarime, ameteala, pierderea auzului si cateodata mancarimi.

Renunta la curatarea urechii cu betisoare de urechi si alege aceste metode naturale.

Peroxid de hidrogen- Combina peroxid de 3% si apa in cantitati egale. Pune cateva picaturi in ureche si misca usor din cap pentru a lasa solutia sa intre in canalul auditiv.

Dupa cateva minute, indeapta capul in partea opusa pentru a face lichidul sa iasa.

Ulei de masline- Pune doua-trei picaturi in ureche inainte de somn si dormi pe partea opusa. Tratamentul trebuie facut timp de trei sau patru nopti.

Ulei de parafina- Incalzeste doua sau trei linguri la flacara lumanarii si pune cateva picaturi in ureche. Nu te misca timp de cateva minute, apoi clateste bine cu apa calda.


Solutie salina- Inmoaie un tampon de bumbac intr-o solutie formata din o lingurita de sare si 100ml de apa. Lasa cateva picaturi sa cada in ureche. Asteapta cateva minute, apoi intoarce capul in solutia opusa.

Solutie cu otet si alcool- Intr-un vas mic, combina parti egale de otet si alcool. Inmoaie un tampon de bumbac si foloseste-l pentru a aplica solutia in fieare ureche.


Sursa: secretele.com

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies