Focar de coronavirus în Urziceni! 21 de persoane angajate în același loc au fost confirmate cu noul coronavirus

focar-de-coronavirus-in-urziceni
focar-de-coronavirus-in-urziceni

Focar de coronavirus în Urziceni! 21 de persoane angajate în același loc, colege de birou, au fost confirmate cu noul coronavirus.

Focar de coronavirus în Urziceni. 21 de femei, angajate într-un atelier de croitorie, au fost testate pozitiv ieri, pe data de 4 iunie 2020, cu noul coronavirus. Testele au fost efectuate de inspectorii Direcției de Sănătate Publică din Ialomița și, din nefericire, au ieșit pozitive pentru toți angajații.

Citeste si: Coronavirus. Noi cazuri de îmbolnăvire au fost anunțate! Totalul, în România, a depășit 20.000

Cele 21 de femei locuiesc în Urziceni, precum și în comunele învecinate acestui oraș (precum Manasia) și sunt angajate într-o societată comercială din Ilfov. Punctul de lucru și de producție al acestei firme se află în Centrul Meșteșugăresc din Centrul Vechi al Urziceniului.

Focar de coronavirus în Urziceni! Angajatele nu au vrut să divulge locul de muncă!

Deși două dintre angajate s-au internat, la spitalul din Urziceni, în cursul săptămânii trecute, iar o alta la spitalul din Slobozia, acestea au refuzat să ofere informații cu privire la locul de muncă, din cauza unor ilegalități.

Acestea erau angajate fără forme legale.

După primele rezultate ale testelor, inspectorii Direcției de Sănătate Publică au depistat încă 16 persoane infectate cu noul coronavirus, pe lângă cele trei care prezentau simptomatologie specifică și erau internate deja, motiv pentru care au dispus realizarea unei anchete epidemiologice în rândul persoanelor cu care au intrat în contact.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Masca de protecţie, un duşman al tenului. Dr. Ana Maria Drăgăniță: Ce efecte negative are purtarea îndelungată a măştii?

focar-de-coronavirus-in-urziceni
focar-de-coronavirus-in-urziceni

Virgil Musta- declarație despre pandemia de coronavirus

Virgil Musta, avertisment de ultim moment! Celebrul medic din Timișoara a reușit să salveze mii de oameni, vindecându-i de virusul care a pus stăpânire pe omenire. Coordonatorul secției COVID-19 de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, Virgil Musta, a mărturisit că este îngrijorat de noua creștere a numărului îmbolnăvirilor cu coronavirus.

„Credeam că e doar un accident și că acest trend nu va continua. Întotdeauna am afirmat că dacă nu suntem responsabili și nu respectăm regulile, riscăm să o luăm de la capăt sau să se reactiveze această infecție,” a mărturisit Virgil Musta.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Totodată, specialistul din Timișoara a dezvăluit că, în cazul în care se vor înregistra creșteri alarmante ale numărului de infectări, anumite restricții vor intra în vigoare.

„Dacă numărul de cazuri și numărul de decese vor crește, riscăm să asistăm din nou la unele restricții. Totuși, aș vrea să atrag atenția că trebuie să ținem cont de aceste reguli. Relaxarea se va accentua în măsura în care vom vedea că evoluția pandemică este bună.

Sper ca acest număr să nu fie mare și în zilele următoare și să păstrăm un trend de 100-150 de cazuri,” a mai declarant medicul care a salvat mii de persoane. Rămâne de văzut dacă se va extinde noul focar de coronavirus în Urziceni. 

Citeste si: Virgil Musta, avertisment de ultim moment! După ce a vindecat mii de oameni, mărturisește ce se va întâmpla cu România

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Toate sălile de sport se redeschid pe 15 iunie! Află noile reguli

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies