„Focul s-a propagat așa de mult către partea noastră, încât nu puteam să-l mai stingem.” Fabrica Amaliei Bellantoni a luat foc

„Focul s-a propagat așa de mult către partea noastră, încât nu puteam să-l mai stingem.” Fabrica Amaliei Bellantoni a luat foc
„Focul s-a propagat așa de mult către partea noastră, încât nu puteam să-l mai stingem.” Fabrica Amaliei Bellantoni a luat foc

Amalia Bellantoni a trecut prin momente cumplite. Fabrica de brânzeturi a Amaliei a fost cuprinsă de flăcări.

Celebrul bucătar a povestit tot ce s-a întâmplat și cum a intervenit pentru a opri situația alarmantă.

Amalia Bellantoni a trecut prin momente cumplite alături de familia ei

amalia bellantoni restaurant
Amalia Bellantoni la restaurantul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este DOMENICO BELLANTONI. "Familia noastră e mare, căci evident mergem pe principiul La Grande Familia"

Clădirea a luat foc din cauza unui alt incendiu din apropiere.

Situația a devenit și mai dificilă, deoarece alte persoane încercau să stingă flăcările din celălalt loc de unde a pornit incendiul, cu o autospecială mai mica.

Frumoasa blondină se afla la fabrică, împreună cu familia ei și cu o delegație din Italia. Amalia a explicat că încă nu se cunosc cauzele exacte ale izbucnirii focului și nu știe dacă focul a fost provocat sau nu de cineva.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Probabil a luat foc chiar și la o țigară aruncată de la un trecător cu mașina, oricine ar fi putut intenționa sau neintenționat, nu pot să bănuiesc sau să acuz pe cineva. Problema noastră este că suntem exact imediat la terenul de lângă, unde avem fabrica de mozzarella și întâmplarea fericită pentru noi a făcut că erau înăuntru soțul și cu toți ceilalți, cu o delegație italiană.(...)

Pe partea stângă era deja un incendiu la care se chinuia primăria de aici să-l stingă cu o autospecială mică, din dotarea proprie a primăriei” , a mărturisit Amalia Bellantoni.

„Au fost momente terifiante” Amalia Bellantoni a încercat să stingă flăcările

Într-un moment atât de disperat, celebrul bucătar a intervenit pentru a stinge focul și pentru a calma situația. Amalia a declarat că, alături de restul persoanelor, a udat plantele și lemnul, pentru a nu se răspândi flăcările.

„Focul s-a propagat așa de mult către partea noastră încât nu puteam să-l mai stingem, am încercat doar să udăm plantele care sunt pe acolo și lemnul pe care îl avem ca să nu ne ia foc toată clădirea. Au fost momente terifiante(...) Aici sunt foarte multe depozite”, a povestit vedeta.

Ce afaceri are Amalia Bellantoni

amalia bellantoni fabrica

Citeste si: Divorțul anului în Italia! Francesco Totti și Ilary Blasi își spun adio

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Amalia și soțul ei, Domenico Bellantoni au mai multe afaceri împreună. Cei doi au împreună un restaurant cu specific Italian, în București. Domenico este bucătarul chef al restaurantului, iar Amalia se ocupă de partea administrativă. În restaurant se vorbește italiană. Familia Bellantoni deține și o fabrică de brânzeturi, la marginea Capitalei.

„Soțul meu e sicilian, iar restaurantul nostru are mâncare exclusiv italiană, cu accente siciliene.

El este bucătarul, este chef, este Ambasador al Siciliei în lume pentru felul în care gătește. De altfel, cred că asta este și problema, că lumea știe că noi gătim exclusuiv cu produse italienești”, a povestit blondina.

Citeste si: Cine este AMALIA BELLANTONI. "A fost o prietenie lungă de peste 10 ani, în care nu puteam sta unul fără celălalt, dar nu doream implicare totală, deci căsătorie"

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Alexandru Abagiu, invitat duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies