Foloseste aceste exfoliante naturale! Vor reda stralucirea si catifelarea pielii!

Foloseste aceste exfoliante naturale! Vor reda stralucirea si catifelarea pielii!
Foloseste aceste exfoliante naturale! Vor reda stralucirea si catifelarea pielii!

Pentru o piele ferma si tanara, este indicat sa folosesti o data pe saptamana un exfoliant, care are rolul de a indeparta celulele moarte si impuritatile. Uite cateva exfoliante naturale, care au efecte maxime.

Exfoliant pe baza de ciocolata

Ai nevoie de putina pudra de cacao si apa de trandafiri sau suc de lime (daca ai pielea mai grasa). Adauga compozitiei fulgi de ovaz, macinati, dupa care completeaza compozitia cu miere si zahar. Amesteca bine pana cand se formeaza o pasta, dupa care aplic-o pe piele. Poti sa folosesti acest exfoliant chiar si pentru ten.

Exfoliant pe baza de bicarbonat de sodiu

Amesteca o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodu cu apa de trandafiri, dupa care aplica pe pielea curatata in prealabil.

Bicarbonatul de sodiu are un efect puternic de indepartare a celulelor moarte. Evita sa folosesti acest exfoliant daca ai pielea sensibila sau uscata.

Exfoliant pe baza de fulgi de ovaz si zahar

Ambele ingrediente au o textura grunjoasa care permite indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii. Inmoaie fulgii de ovaz in apa 10 minute, dupa care strecoara-i si amesteca-i cu putin zahar. Adauga miere compozitiei, dupa care aplic-o pe fata curatata in prealabil.
Ai grija, insa, sa nu fie prea dura, atunci cand o aplici pe piele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies