Forta gandului: cum aduci mai multa bucurie in viata?

Forta gandului: cum aduci mai multa bucurie in viata?
Forta gandului: cum aduci mai multa bucurie in viata?

Uneori iti este dat in viata sa intalnesti diversi oameni, cu impact major asupra ta.

Forta gandului: cum aduci mai multa bucurie in viata? Uneori iti este dat in viata sa intalnesti diversi oameni, cu impact major asupra ta, atat pozitiv, cat si negativ. Fiecare experienta te face sa iti revizuiesti modul tau de gandire, pe baza de experienta acumulata. Ceea ce gandim devine apoi actiune.

Conform cercetatorilor, un om experimenteaza aproximativ 60.000 de ganduri zilnic, majoritatea dintre acestea fiind inconstiente. Uneori gandurile sunt legate de prezent, uneori de trecut, uneori de viitor.

Uneori, nu putem gasi gandurilor noastre niciun sens si nicio pozitionare temporala. Gandurile noastre au insa efect major asupra vietii noastre. Ne influenteaza atat pe noi, cat si pe cei din jur. Forta gandului opereaza sub imperiul legii omnipotentei. Conform acesteia, ne putem influenta destinul din forta gandului utilizand 2 cai simple. Iata care sunt acestea:

Gandurile si comportamentul

Fiecare gand resimtit, la nivel neurologic, construieste anumite conexiuni ce ne indeamna la un anume comportament.

Prin schimbarea modului de a gandi ne putem schimba actiunile si ceea ce facem. Mintea poate fi foarte usor asociata cu o gradina. Este important pentru noi sa cultivam ceva sanatos in aceasta si sa o ingrijim.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Forta gandului: cum aduci mai multa bucurie in viata?
Forta gandului: cum aduci mai multa bucurie in viata?[Sursa foto: PixaBay]

Gandurile si influenta

Gandurile noastre nu au influenta doar asupra noastra, ci si asupra celor din jur. Ceea ce simti, gandesti si imaginezi se va transpune in viata ta. Cand iti armonizezi gandurile, iti armonizezi si viata si relatiile cu cei din jur. Esti mai puternica decat pari si iti imaginezi. Da-ti voie sa gandesti asta despre tine si vei descoperi cum cei din jurul tau se vor alinia la gandirea ta.

Citeste si: Ce abilitati ar trebui sa dobandesti, ca sa te dezvolti

Citeste si: Despre gandirea pozitiva si cum sa o antrenezi

Trebuie doar sa incerci acest experiment, pentru cel putin o luna, astfel incat sa vezi o schimbare benefica in viata ta. Lucreaza la gandurile tale, cultiva-ti gradina mintii, scoate buruienile si planteaza seminte productive, hraneste-le cu actiune si vei vedea cum viata ta infloreste.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies