Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost mutilată! Imagini halucinante cu Maria Ilioiu

Maria Ilioiu
Maria Ilioiu, în timpul competiției „Bravo, ai stil”.

Maria Ilioiu a trecut prin clipe de coșmar după ce, în urma unui tratament cosmetic, frumoasa fostă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a rămas mutilată.

Maria Ilioiu a lansat acuzații grave după ce, în urma unui tratament cosmetic realizat la o clinică de lux din Capitală, a rămas cu semne extrem de mari pe ten. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Totul a ieșit la iveală când, invitată într-o emisiune televizată, frumoasa șatenă s-a demachiat în timpul live-ului, iar Maria Ilioiu a recunoscut că este mutilată.

Citeste si: Doamne, o recunoști? Cum arăta Maria Ilioiu înainte de operații? FOTO

Maria Ilioiu
Maria Ilioiu a rămas mutilată în urma unui peeling chimic.

Se pare că motivul pentru care a decis să dezvăluie aceste detalii de-a dreptul cutremurătoare este chiar faptul că își dorește să atenționeze femeile cu privire la procedura relativ simplă la care ea a apelat, dar care a lăsat-o cu semne pentru totdeauna. Totul a pornit de la un peeling facial care, cel mai probabil, nu a fost realizat corect, iar Maria Ilioiu a rămas mutilată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bianca Pop, umilită în centrul Bucureștiului! Ispita a fost dată afară din mașină și trimisă la plimbare

Maria Ilioiu a fost mutilată în urma unui peeling facial. Imagini șocante

„Mi-am făcut mici proceduri la ei și au fost ok.

Aveam încredere, prietenele mi-au recomandat clinica. Am zis să-mi fac un tratament cosmetic.(...) Mi-am topit acidul din buze la ei și mi-am mai scos cu laserul o cicatrice.(...) Medicul mi-a spus de la început că nu există niciun risc, decât dacă stau mai mult în soare, pot apărea mai multe pete,” a precizat Maria Ilioiu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Maria Ilioiu
Maria Ilioiu a rămas mutilată în urma unei proceduri cosmetice

Medicii dau vina pe Maria Ilioiu și au explicat că aceasta nu a respectat recomandăril, chiar dacă I s-ar fi comunicat că pot apărea reacții adverse în urma statului la soare și a folosirii produselor de machiaj, deopotrivă.

„Sunt reacții normale. În mod explicit, nu i-a fost recomandarea la soare, cu atâta mai mult utilizarea produselor de machiaj. Procedura a vut loc pe 25 mai, iar, așa cum puteți vedea pe Instagram-ul doamnei Maria Ilioiu, aceasta era pe 27 mai la piscină, cu un machiaj proeminent,” relevă comunicatul clinicii.

Citeste si: Cine este iubitul Mariei Ilioiu, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Tonciu îl dorește pe Cătălin Botezatu: „Eu sunt specialitatea femeilor măritate”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies