Fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu, sta sa nasca! Are o burtica URIASA! Foto

Fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu, sta sa nasca! Are o burtica URIASA! Foto
Fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu, sta sa nasca! Are o burtica URIASA! Foto

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, este insaricnata si asteapta sa nasca, dintr-o clipa intr-alta, un baietel.

Viata Andreei Popescu pare sa fie, acum, un adevarat basm. Casatorita cu Rares Cojoc, un multiplu campion la dans, fosta dansatoare a Deliei asteapta acum sa devina mama unui baietel. Si, fericita din cale afara, pe conturile ei de socializare posteaza zeci de fotografii cu burtica pe care o are in cele noua luni de sarcina pe care le-a implinit de curand, alaturi de rugaciuni fierbinti catre Divinitate pentru ca totul sa fie in regula cu viitorul prunc.

Andreea facea ravagii cu trupul ei de invidiat pe care il punea in evidenta cu tinutele extrem de sexy, transparente si mulate pe care le purta. Desigur, intotdeauna si mare parte din tatuaje erau la vedere, caci adora sa-si faca desene pe trup. Acum insa, schimbarile sunt incredibile, mai ales ca burtica fostei dansatoare a Deliei este una de-a dreptul uriasa, prietenii ei intreband-o adeseori daca va deveni mama de gemeni.

Iar intrebarilor puse ea raspunde la fel, si anume ca baietelul sau, care va purta umele de Ioachim, este, probabil, mai mare decat altii si ca e singur “in burtica”.

Andreea Popescu este insarcinata! Fosta dansatoare a Deliei s-a retras din showbiz

Pe vremea cand facea parte din trupa Deliei, Andreea era curtata de mai toti burlacii din showbiz. Dupa relatia cu Liviu Varciu insa, ea a intrat si mai mult in atentia publicului.

Totul s-a schimbat dupa ce s-a maritat cu Rares Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, si a decis sa se faca fata de casa. A renuntat la showbiz, desi era una din cele mai apreciate dansatoare si castiga bani frumosi din asta. De altfel, Andreea s-a apropiat mai mult de Dumnezeu, a devenit extrem de credincioasa, tine post si a inceput sa para ca regreta unele lucruri pe care le facea pe vremea cand era dansatoare.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop lunar iunie 2018 Oana Hanganu. Mai multe evenimente astrologice importante vor influenta toate zodiile! Afla cum va fi luna Ciresar pentru tine!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies