Fosta iubită a lui Livian de la Puterea dragostei, răsfățată ca o prințesă: „Arunc cu diamante în ea”

Fosta iubită a lui Livian de la Puterea dragostei, răsfățată ca o prințesă: „Arunc cu diamante în ea”
Fosta iubită a lui Livian de la Puterea dragostei, răsfățată ca o prințesă: „Arunc cu diamante în ea”

Cu cine s-a iubit Livian timp de câțiva ani.

Înainte de a fi cu Bianca și a trăi timp de șapte luni o frumoasă poveste de dragoste în casa Puterea dragostei, Livian a avut parte de o iubire ca în filme cu o adevărată bombă sexy. Cei doi s-au întâlnit la o conferință și s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt.

În urmă cu șase ani, fiul lui Nelson Mondialu' se iubea cu Teodora și făcea tot posibilul să o facă cea mai fericită femeie din lume.

În cadrul unui interviu, Livian a dezvăluit cum o alinta pe femeia care i-a fost alături până a intrat în casa Puterea dragostei.

Imi alint iubita cu Perignon din 2000 si restul Moet. Arunc cu diamante in ea. Ne rasfatam reciproc, imi gateste, ma aranjeaza. Dar nici eu nu uit sa o fac sa se simta speciala. Daca dorm dezvelit ma inveleste fetita, cand e gata mancarea si sunt plecat imi da mesaj ca e gata masa.

Si daca cumva intarzii imi da mesajul de avertizare subtil: „se raceste”. Obisnuim sa ne facem lectiile impreuna. O duce tata la prajitura, la film, servim cina in oras cand vad ca e obosita ”, povestea Livian.

Livian
Livian

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tanarul a mai povestit pentru aceeași sursă că scânteia în cazul lor s-a aprins când și-au întâlnit privirile pentru prima oară.

„A fost dragoste la prima vedere. Am cunoscut-o la o conferinta, o vedeam ca tot ma cauta cu privirea, sic and m-am uitat in ochii ei… mi s-a pus pata! A fost ca in fime. Jos vorbeau parlamentarii si noi eram sus la etaj, la balcon. Este foarte desteapta, merge in paralel la doua facultati, si asta imi place”, a mai povestit Livian.

Livian
Livian

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Livian s-a împotrivit tatălui său luni întregi

Atunci când Neldon Mondialu' a spus pentru prima dată că nu o îndrăgește pe Bianca, Livian de la „Puterea Dragostei” a făcut o serie de precizări incredibile, dovedind că o iubește la nebunie pe câștigătoarea primului sezon.

Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei.(...) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei.

Toată lumea înmpotriva noastră... dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi.

Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie. Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui... Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine.

El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele!(...) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies