Fosta iubita lui Catalin Cazacu de la Exatlon, sfaturi si tendinte in make-up. Ana Roman isi spune cum sa te machiezi corect!

Fosta iubita lui Catalin Cazacu de la Exatlon, sfaturi si tendinte in make-up. Ana Roman isi spune cum sa te machiezi corect!
Fosta iubita lui Catalin Cazacu de la Exatlon, sfaturi si tendinte in make-up. Ana Roman isi spune cum sa te machiezi corect!

Ana Roman, fosta iubita lui Catalin Cazacu de la Exatlon, lucreaza ca make-up artist si stapaneste la perfectie arta machiajului corect.

Ca un profesionist desavarsit, Ana Roman, fosta iubita lui Catalin Cazacu de la Exatlon, este la curent cu toate noutatile din domeniul machiajului si stie care sunt tendintele acestui an in materie de make-up.

Prezenta zilele trecute la un eveniment monden, unde a trebuit sa asigure make-up pentru manechinelor care au defilat, Ana Radu ne-a spus cateva secrete pentru a obtine un machiajul ideal, cel care infrumuseteaza si are aspect de natural.

“Anul acesta se poarta nuantele de mov si visiniu, glitter-ul. Se poarta genele false, bineinteles, fondul de ten, pudra de fixare care nu trebuie sa va lipseasca niciodata din trusa de machiaj. Sincer, este destul de trist ce se intampla, acum, in materie de make-up. Fetele din ziua de astazi folosesc foarte mult negru si se cauta artificialul, din pacate.

Cu toate acestea, sa stiti cu cat este mai natural un make-up cu atat este mai frumos. El trebuie sa puna in evidenta trasaturile fetei, nu sa atraga atentia asupra artificiilor folosite de noi in procesul de infrumusetare, cum sunt gene false. Mergeti mai mult pe natural. Daca tenul este iluminat asta ar trebui sa fie de ajuns”, a declarat Ana Roman pentru Kfetele.ro

Intrebata ce nu lipseste niciodata din poseta sa si ce ar lua cu ea, daca ar trebui sa plece pe o insula pustie, Ana Roman ne-a declarat.

“Rujul, conturul de buze si picaturile de ochi, telefonul si portmoneul. Astea nu lipsesc niciodata din poseta mea. Iar daca ar fi sa plec pe o insula pustie si as avea voie sa iau cu mine un singur produs de ingrijire, as alege apa micelara”, ne-a spus fosta iubita lui Catalin Cazacu de la Exatlon.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Iubita lui Catalin Cazacu, dezvaluiri cu lacrimi in ochi: ”Am fost insarcinata cu el!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies