Fosta Miss Romania, in concurs pentru Miss Universe 2018! Ioana Filimon si-a pregatit anuntul cu un pictorial incendiar

Fosta Miss Romania, in concurs pentru Miss Universe 2018! Ioana Filimon si-a pregatit anuntul cu un pictorial incendiar
Fosta Miss Romania, in concurs pentru Miss Universe 2018! Ioana Filimon si-a pregatit anuntul cu un pictorial incendiar

Ioana Filimon, fosta Miss Romania, pare decisa sa devina un nume cat se poate de greu in lumea showbiz-ului international, motiv pentru care, de curand, a fost inscrisa in concursul Miss Universe 2018.

Si, asa cum e de asteptat, deja, Ioana Filimon a anuntat ca va participa la acest concurs, rugadu-si fanii s ao voteze masiv pentru a reusi sa itre in finala pe care spera sa o castige datorita formelor ei de invidiat.

Dar cum obtinerea voturilor necesare petru ca Ioana Filimon sa ajunga in fiala Miss Universe nu sunt deloc usor de obtinut, avand in vedere ca acolo sunt inscrise cele mai frumoase femei din lume, senzuala timisoreanca a apelat la o metoda cu totul si cu totul inedita pentru a-si asigura fidelitatea fanilor ei virtuali.

Mai exact, ea a realizar, de curand, un pictorial cu totul si cu totul special, parca facut pentru a-i innebuni pe toti fanii ei. Si, evidet, si-a pus in valoare fiecare atuu cu care spera sa castige concursul international. Si, fara sa stea prea mult pe ganduri, a pozat in ipostaze cat se poate de fierbinti, in cele mai mici costume de baie cu putinta, punandu-si din plin in valoare formele perfecte pe care le are si sanii tunati de medicii esteticieni.

Adevarul despre operatiile estetice ale Ioanei Filimon, Miss Romania 2016

“Am o singura operatie estetica, cea de marire de sani. Buzele sunt naturale, am repetat de 1000 de ori, dar se pare ca lumea este incapatanata, mai incapatanata ca mine, si nu vrea sa ma creada. Prima oara cand am aparut in presa s-a spus ca sunt operata, ca am buze, nasul, sanii facuti.

Am zis si atat atunci, mi-am facut doar sanii. Daca mi-as fi facut si buzele, si nasul cred ca as recunoaste. E ceva normal in ziua de azi  sa ai operatii estetice, mai ales daca ai nevoie”, ne-a declarat Ioana Filimon.

In alta ordine de idei, Ioana Filimon, Miss Romania 2016, devenise cunoscuta in lumea showbiz-ului ca model chiar si inainte de a deveni regina frumusetii din Romania, iar acum este una dintre cele mai curtate domnisoare din high-life-ul romanesc, ea fiind surprinsa adeseori in compania unor personaje precum Codin Maticiuc sau Mihai Bendeac si a

ajuns sa fie una dintre clientele obisnuite ale cluburilor de lux de la malul marii.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Mihaela Bilic, inventie noua: cura de slabire cu merdenele

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies