Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț! Ce i-a cerut Mihaela Carmen artistului

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț!
Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț!

Regretatul cântăreț de muzică populară a divorțat de soția lui în anul 2012. Cu ce a rămas Mihaela Carmen?

Este doliu în lumea muzicii populare, după ce Petrică Mîțu Stoian a decedat sâmbătă, pe data de 6 noiembrie 2021, în jurul orei 21. Surse din aturajul artistului au declarat că acesta se lupta de ani buni cu cancerul, iar după ce s-a vindecat de Covid-19 a început un tratament alternativ la o clinica privata post covid, acolo unde a și făcut o ședință-test în urma căreia s-a simțit foarte rău.

Ulterior, acesta a ajuns la terapie intensivă, unde a făcut o insuficiență de organe și nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat.

Rudele și apropiații acestuia sunt devastați, căci nimeni nu se aștepta ca totul să se întâmple atât de repede. Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară, el dedicându-și toată viața carierei sale, iar acest lucru l-a adus și în pragul divorțului de soția sa, Mihaela Carmen. 

Citeste si: Cristina Cioran a publicat prima fotografie cu fetița ei! Actrița a dezvăluit și numele micuței

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț!
Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț![Sursa foto: Facebook]

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț!

Cunoscutul cântăreț de muzică populară a divorțat de singura lui soție, Mihaela Carmen, în anul 2012, după aproape 12 ani de căsătorie, iar tot procesul a fost făcut în mare secret.

Petrică Mîțu Stoian a fost cel care a și anunțat despărțirea, însă abia după câteva luni bune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm.  Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie”, a declarat Petrică Mîțu Stoian în 2012.

Singura pretenție pe care a avut-o Mihaela Carmen a fost aceea de a-i păstra numele, astfel că și astăzi se numește Mîțu.

„Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm.  Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal.

Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, mai spunea la acel moment Petrică Mîțu Stoian.

Citeste si: Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi după farsa Andreei Mantea! Ce i-a făcut prezentatoarei de la Bravo, ai stil: „M-ai supărat și m-ai dezamăgit!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Petrică Mîțu Stoian
Petrică Mîțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Cu ce a rămas fosta soția lui Petrică Mîțu Stoian

Potrivit informațiilor oferite de un apropiat al artistului, despărțirea de soția lui nu s-a desfășurat așa cum declara acesta, asta pentru că au existat câteva discuții legate de condițiile în care divorțul avea să se producă. 

„Adevărul e că nu doar mutarea de la Târgu Jiu la Craiova a cauzat despărțirea lui Petrică de nevasta lui.

În realitate, nu se prea mai înțelegeau și au fost tot felul de discuții. Fiecare era cu viața lui, și asta de multă vreme. El a spus că soția nu i-a cerut nimic la divorț, dar nu a spus că i-a oferit un apartament. El, oricum, nu mai avea nevoie pentru că și-a cumpărat o casă la Craiova, chiar peste drum de Ansamblul Maria Tănase.

E mult spus că rămăseseră în condiții bune. Sincer să fiu, Petrică nu a văzut niciodată cu ochi buni apropierea ei de Niculina Stoican. Petrică și Niculina rămăseseră prieteni doar pe scenă, în rest nu se agreeau deloc. Știu toți artiștii de muzică populară asta”, a spus o persoană din anturajul lui Petrică Mîțu Stoian pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Larisa Udilă se confruntă cu probleme dificile după naștere! Vedeta i-a uimit pe fani: „Asta e nimic...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies