Fosta sotie a lui Pomohaci, interviu sincer despre casatoria cu preotul: "...l-am prins in fapt"

Fosta sotie a lui Pomohaci, interviu sincer despre casatoria cu preotul:
Fosta sotie a lui Pomohaci, interviu sincer despre casatoria cu preotul: "...l-am prins in fapt"

Intr-un interviu acordat unei emisiuni TV, Ileana Matus, fosta sotie a lui Cristian Pomohaci, a vorbit despre casatoria cu preotul.

Ileana Matus si preotul Cristian Pomohaci au fost casatoriti cativa ani, insa mariajul lor a esuat. Motivul clar nu a fost dezvaluit de niciunul dintre ei, insa fosta sotie a lasat de inteles ca pur si simplu nu s-au potrivit.

Intrebata daca l-a suspectat vreodata pe preot ca i-ar placea barbatii, cantareata de muzica populara a dat un raspuns vag.

" Cand m-am casatorit cu el, am avut un vis, ca orice femeie, mi-af fi dorit o familie, mi-as fi dorit un barbat ca oricare dintre noi.

(...). Nu e un om violent, ii plac povestile.(...). El era mai curios, era mai curios in ceea ce priveste omul. Ii placea vedetismul, sa fie sus, sa fie la inaltime, probabil ca noi toti care vrem sa ajungem undeva.(...). Pot sa vorbesc in momentul in care il prind in fapt, dar asa ce pot sa spun?", a spus Ileana Matus, fosta sotie a lui Cristian Pomohaci, conform stirilekanald.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Noi dezvaluiri infioratoare despre preotul Pomohaci. A fost surprins in pat cu barbati, practica ritualuri de exorcizare si este tolerat de BOR pentru homosexualitatea sa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies