Foştii concurenţi, filmati in timp ce intretineau relatii intime! " Îi cerea sa..."

roxana-si-turcu
roxana-si-turcu

Exista filmari cu Roxana si Turcu in ipostaze intime.

Roxana si Turcu, cei doi fosti concurenti de la Puterea dragostei, protagonistii unor filmari incendiare.

Roxana Buzoiu si iubitul ei ar fi fost filmati in timp ce intretineau relatii intime prin telefon. Daiana este cea care sustine ca a vazut imaginile respective. Concurenta de la Puterea dragostei nu a dat prea multe detalii despre respectivele filmari, insa marturiseste ca Turcu o suna pe Roxana si ii cerea sa mearga singura la baie.

Filmari cu Roxana si Turcu in ipostaze intime: "Ii cerea Roxanei sa..."

"Exista inregistrari cu Roxana si Turcu. Intretineau relatii intime la telefon. Ba chiar de multe ori Turcu ii cerea Roxanei sa se duca la baie si sa faca fel si fel de lucruri la telefon", sustine Daiana.

Nu se stie cine i-a filmat pe Roxana si Turcu in acele ipostaze intime si nici ce s-a intamplat intre timp cu imaginile despre care vorbeste Daiana.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Roxana si Turcu de la Puterea dragostei mai sunt impreuna?

S-a spus ca Roxana si Turcu s-ar fi luat la bataie in camera de hotel unde erau cazati dupa ce s-au intors de la Puterea dragostei. Reveniti in Romania, cei doi s-ar fi certat, iar lucrurile au degenerat rapid.

Citeste si: ”De azi ești doamna Albu!”- concurenții Philip și Berna fac declarații despre logodnă

Turcu a filmat un vlog si a negat ca s-ar fi certat sau s-ar fi luat la bataie cu Roxana. El a spus ca formeaza in continuare un cuplu cu ea, declarand ca sunt linistiti si fericiti, numai ca nu mai locuiesc in aceeasi camera de hotel.

roxana-si-turcu
roxana-si-turcu

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"De ce s-a mutat Roxana din camera? Ca ne-am batut, ca Turcu a batut-o ca Turcu i-a spart capul! Ma amuza! Ati ajuns sa credeti orice.

Nu mai puneti botul la tot ce e pe internet, intai zic sa va documentati, abia dupa aia sa spuneti daca e asa sau nu. Vreau sa lamuresc situatia. Noi stam in carantina. Zilele trec, e un spatiu foarte mic, cred ca sunt 5-6 metri patrati. Va dati seama ca dupa o zi, doua, e obositor sa stai in aceeasi camera cu aceeasi persoana. Te deranjeaza unele chestii. Nu e normal sa stai atatea zile inchis, sa nu iesi deloc pe afara.
Trebuie sa ne adaptam la aceasta perioada, nu avem ce face. Perioada asta ne-a linistit. Eram foarte agitati, bulversati in emisiune, erau tot felul de discutii care nu isi aveau rostul.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, prinsa de politie la cumparaturi! "Pasaportul meu e expirat"

Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

Am stat in aceeasi camera 2-3 zile si am decis sa ne mutam separat, ca e mai bine asa. Trece mai repede carantina, ne odihnim mai bine. Nici nu aveam loc amandoi in pat. Camera e mica. E chestie de confort. Nu a existat nicio bataie. Nu ne-am batut, nu i-am spart gura. Am vazut ca multa lume abereaza, dar vor plati. Garantat! Ori prin lege, ori nu stiu, prin alte cai. Dumnezeu le rezolva pe toate! Karma chiar exista, m-am convins pe pielea mea. Nu s-a intamplat nimic, am vrut sa va lamuresc. Eu si Roxana ne intelegem bine, avem respect unul pentru celalalt. E numai treaba noastra ce facem, ce vom decide. Nu priveste pe nimeni. Nu mai suntem in emisiune, tot despre Turcu si Roxana vorbiti? Acum chiar sunt linistit", a declarat Alex Turcu, fostul concurent de la Puterea dragostei, in vlogul de pe canalul sau de Youtube.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies