Fostul iubit al lui Mary de la Puterea Dragostei e din nou îndrăgostit? Înșelat de blondă cu o ispită, Iulian s-a mutat la Londra

Fostul iubit al lui Mary de la Puterea Dragostei e din nou îndrăgostit? Înșelat de blondă cu o ispită, Iulian s-a mutat la Londra
Fostul iubit al lui Mary de la Puterea Dragostei e din nou îndrăgostit? Înșelat de blondă cu o ispită, Iulian s-a mutat la Londra

Mary de la Puterea Dragostei nu a reușit încă să-și găsească dragostea în casă, deși au fost câțiva băieți cu care a încercat să facă un cuplu. În urmă cu mai bine de doi ani, Mary avea însă un iubit, Iulian, cu care a participat la un show pe o insula exotică.

 

Pe vremea când formau un cuplu, Iulian și Mary au plecat în Thailanda pentru a-și pune la încercare iubirea într-un show al tentațiilor. Doar după câteva zile petrecute lângă ispita masculină, Mary a cedat însă. Imaginile cu tânăra în ipostaze tandre cu ispita Cristi l-au făcut pe Iulian să rupă relația. A fost de fapt o despărțire de comun acord, așa că Mary și Iulian au plecat din Thailanda, fiecare pe drumul lui.

Citeste si: Mary de la Puterea dragostei, imaginea care spune totul despre relația cu Robert! Nu se mai ascund

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din casa Puterea Dragostei! Beni dă cărțile pe față! ”Mary s-a sărutat în secret cu Bogdan Mocanu și a fost dezamăgită!”

Citeste si: Raju de la Puterea Dragostei, primele declarații despre Mary! ”Știam că nu e pentru mine”

Deși, după ce s-a întors în țară, Iulian a spus că nu este afectat de despărțire, el s-a pus pe schimbări. În timp ce Mary își încearcă din nou șansa de a-și găsi dragostea adevărată la Puterea Dragostei, Iulian s-a mutat în Londra.

Iulian, fostul iubit al lui Mary de la Puterea Dragostei, și-a găsit sufletul pereche?

Luna trecută, a fost ziua de naștere a lui Iulian, motiv cu care acesta a făcut o petrecere mare la care și-a invitat prietenii. Deși în pozele de la petrecere, Iulian nu stă lângă vreo fată, prietenii l-au dat de gol în comentariile în care-i făceau urări. Se pare că Iulian este îndrăgostit, iar noua sa iubită ar putea să fie ”chiar sufletul pereche”.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bianca, ameninţată din toate părţile! Ella spune adevărul despre relaţia cu Livian, iar o fostă concurentă din primul sezon s-ar întoarce în casă pentru el! EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies