Fostul iubit al Marianei Moculescu, pregătit de Survivor România! Cristi Marin s-a înscris deja la celebrul show de supraviețuire

Cristi Marin, pregătit de Survivor România
Cristi Marin, pregătit de Survivor România

Cristi Marin vrea să plece în Republica Dominicană! Ce răspunsuri a oferit acesta producătorilor emisiunii

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, s-a înscris la Survivor România. Bărbatul a completat deja formularul de înscriere și așteaptă acum să fie sunat de către producători pentru a fi chemat la probele sportive, unde este nerăbdător să arate de ceea ce este în stare.

Așadar, acesta a dezvăluit că a ajuns persoană publică datorită relației cu fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, dar și că a apărut alături de Liviu Vârciu într-o emisiune.

Citeste si: Alex și Alina de la Puterea dragostei s-au despărțit! Mesajul pe care l-a postat bruneta: „Nu pot să trec peste anumite principii”

Cristi Marin: „Am apărut într-un sicriu la o emisiune”

Fostul iubit al Marianei Moculescu se consideră o persoană celebră și familiarizată cu emisiunile de televiziune, fapt care l-ar putea ajuta foarte mult să treacă peste emoțiile de la consiliile de eliminare.

De asemenea, el a susținut că cel mai interesant episod din viața lui a fost acela când a devenit celebru.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Am fost Contele Dracula într-o emisiune live,  și am apărut în sicriu și în tot acest timp am fost pe telefon și îmi anunțam prietenii de pe Facebook să urmărească emisiunea.

Eram la ușa Marianei Moculescu.  A se viziona momentul pe Youtube”, a răspuns Cristi Marin la întrebarea „Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut până acum?”.

La întrebarea despre cel mai interesant lucru pe care îl poate spune despre el, fostul iubit al Marianei Moculescu a răspuns că este „cel în care am devenit persoană publică pentru prima dată, în 2008. 

Și am înregistrat 8 episoade pentru Dr Love cu Liviu Vârciu”.

Citeste si: Usher a devenit tătic pentru a patra oară! Artistul a dezvăluit numele și sexul bebelușului

Cristi Marin, pregătit de Survivor România
Cristi Marin, pregătit de Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Fostul iubit al Marianei Moculescu, stabilit în SUA

Cristi Marin a mai notat, în formularul de înscriere, că cea mai dificilă situație prin care a trecut a fost când i-a murit cea mai bună prietenă, iar cel mai fericit moment a fost vizita din Las Vegas: „Cea mai frumoasă capitală din lume, din statul Nevada”.

Acesta locuiește în Statele Unite împreună cu familia lui deja de 10 luni, iar în acest moment lucrează ca electrician împreună cu fratele lui. 

Cristi Marin a intrat în atenția publicului după ce a început o relație controversată cu Mariana, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu. La un moment dat, acesta publica o serie de fotografii compromițătoare cu Mariana Moculescu și chiar a susținut că a avut o relație în paralel cu fiica acesteia, Nidia. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri din fostele sale relații: „Dacă un bărbat ridică mâna la tine...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies