Fostul iubit cu care Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat rupe tăcerea, după ce s-a spus că el ar fi publicat imaginile compromițătoare: „Chiar râd foarte mult”

Fostul iubit cu care Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat rupe tăcerea, după ce s-a spus că el ar fi publicat imaginile compromițătoare: „Chiar râd foarte mult”
Fostul iubit cu care Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat rupe tăcerea, după ce s-a spus că el ar fi publicat imaginile compromițătoare: „Chiar râd foarte mult”

Fostul iubit a vorbit despre imaginile compromițătoare în care apare alături de Bianca de la Puterea Dragostei.

Bianca de la Puterea Dragostei trece printr-una din cele mai grele perioade ale vieții sale. Recent, a ieșit la iveală că a făcut videochat și scene explicite cu ea întreținând relații intime cu un bărbat au făcut înconjurul internetului. Tânărul a publicat un video în care a spus că și el este afectat de ce se întâmplă și că familia lui primește mesaje amenințătoare. În plus, a ținut să precizeze de mai multe ori că nu el a fost cel care a făcut publice imaginile, așa cum cred mulți dintre susținătorii concurentei de la Puterea Dragostei.

„Vreau să încep video-ul ăsta prin a-mi cer scuze mie personal și conștiinței mele pentru că fac c***tul ăsta. Intru în showbiz-ul ăsta online de care mie mi-e greață și mi-e scârbă și mi-a fost dintotdeauna și nu agreez așa ceva și e împotriva principiilor mele. În fine. De ce o fac?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

O fac pentru familia mea, ca să nu mai primească mesaje amenințătoare și jignitoare de la oameni cu un IQ sub 60, foarte multe mesaje... Primesc și eu, dar pe mine chiar nu mă deranează deloc, chiar râd foarte mult... Dar pentru familia mea, tata să nu mai primească mesaje din alea. Este penibil rău de tot și îi deranjează”, a spus fostul iubit al Biancăi de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Manelistul Denis Petcu îl face praf pe Adrian de la Puterea Dragostei, după ce a jignit-o pe Bianca ore în șir: „Tu ești cu bărbații 100%”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce spune fostul iubit despre imaginile în care apare alături de Bianca de la Puterea Dragostei

„Măi oameni buni, fiți un pic atenți. De ce să postez eu toate video-urile astea? De ce aș fi făcut așa ceva? Pe bune acum, luați-o logic, rațional, cum vreți voi. Dacă le-aș fi postat eu, credeți că le-aș fi postat pe astea cu mine, în care eram eu sau le-aș fi postat doar pe alea în care era ea singură sau cu mătușa ei sau cu verișoara ei? Care e rostul apariției mele acolo? Nu

înțeleg! Luați-o logic. Aș fi putut să le distribui doar pe alea și Bianca era tot la fel de distrusă. Bine, eu nu înțeleg ce i s-a distrus. Ea spune că are o carieră. Deci, de ce aș fi făcut eu asta? Sunt prost? Chiar atât de prost sunt? Ce om normal la cap ar fi făcut așa ceva? Mai sunt unii care spun că am făcut-o pentru faimă. Să mă p*s pe ea de faimă, dobândită în modul ăsta.
Nu au niciun sens acuzațiile alea, terminați-o, oamenilor cu IQ-ul sub 60. Nu e nimic adevărat, nu am distribuit eu așa ceva”,
a încheiat fostul iubit al concurentei, încercând să-i convingă pe fanii emisiunii că nu el a fost cel care a făcut public faptul că tânăra a făcut videochat.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies