Fostul ministru Sorina Pintea suferă de o boală cumplită! „Mă simt din ce în ce mai rău...”

Fostul ministru Sorina Pintea suferă de o boală cumplită!
Fostul ministru Sorina Pintea suferă de o boală cumplită!

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, a anunțat că suferă de o boală foarte gravă, autoimună.

Luni seara a venit cu o veste șocantă pentru internauți. Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, a declarat printr-o postare pe Facebook, că suferă de o boală autoimună destul de gravă. Ulterior aceasta a precizat boala în cauză și le-a mulțumit urmăritorilor săi pentru gândurile bune.

Fostul ministru Sorina Pintea suferă de o boală cumplită!
Fostul ministru Sorina Pintea suferă de o boală cumplită!

Citeste si: Fostul ministru al Sanatatii poate candida la titlul de cea mai eleganta politiciana! Sorina Pintea adora rochiile de seara

Sorina Pintea a început să manifeste simptome încă din 2018, deși nu știa despre ce e vorba!

Sorina Pintea le-a povestit internauților că nivelul de gravitate al bolii autoimune de care suferă este destul de ridicat și că a fost diagnosticată abia în toamna anului trecut, deși a prezentat primele simptome încă in 2018. Atunci boala abia se instala, motiv pentru care nu era încă în stadiul de a fi descoperită.

Aceasta a urmat un tratament destul de complicat cu cortizon și imunoglobuline.

„Imediat după instalarea mea la Ministerul Sănătății, mai exact pe data de 5 martie 2018, din cauza lipsei imunoglobulinelor, am activat Mecanismul de Protecție Civilă al Uniunii Europene. În ultima parte a mandatului, am început să mă simt din ce în ce mai rău, dar am crezut că această stare se datorează oboselii. În data de 5 noiembrie 2019, am primit un diagnostic de boală gravă autoimună, urmând imediat tratamentul specific, printre care și cel cu imunoglobuline.

Eu am încredere în sistemul medical din România, așa că am ales să mă tratez la noi în țară, într-un spital de stat,” a povestit pe Facebook Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce este dermatomiozita, boala cruntă de care suferă Sorina Pintea?

Boala de care suferă fostul ministru afectează un număr mare de persoane, care necesită acelați tip de tratament

Aceasta a împărtășit cu internauții inclusiv boala de care suferă, pentru a empatiza astfel cu persoanele din mediul on-line. A precizat că boala care a afectat-o este dermatomiozita. „Dermatomiozita! Din fericire diagnosticată în primele patru luni, fără afectare musculară. Din fericire,” a fost răspunsul exact al Sorinei Pintea și ulterior, le-a mulțumit tuturor pentru încurajările primite și gândurile bune îndreptate către ea.

Mai mult decât atât, Sorina Pintea a reușit să învingă boala, prin tratamentele speciale recomandate de medici și profesionalismul dat dovadă de aceștia. Deși au apărut și cârcotași, care au judecat că alte persoane nu au șansa de a se trata cu imunoglobuline pentru că nu se găsește acest leac, fostul ministru al Sănătății a calmat spiritele rapid: „Nu se găsește greu, trebuie comandat. Există și programe naționale, dar există și obligația spitalelor de a avea în stoc, pentru pacienții care au nevoie.”

Fostul ministru Sorina Pintea suferă de o boală cumplită!
Fostul ministru Sorina Pintea suferă de o boală cumplită!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Persoanele interesate de starea politicianului au fost foarte curioase de motivul pentru care Sorina Pintea nu și-a anunțat boala mai devreme și a preferat să renunțe complet la aparițiile publice, aceasta a explicat că i-a fost greu.

„Îmi era greu să explic de ce! Astăzi am primit vești foarte bune- analizele mele sunt perfecte și am considerat că e momentul să explic.”

Citeste si: Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

”Era clar de la început că boala asta nu avea nici o șansă cu mine! Dar e... foarte greu în anumite momente! Nu e simplu, dar am avut mereu zâmbetul pe buze,” a fost declarația finală a Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătății.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies