Fostul Principe Nicolae și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară!

Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder vor deveni părinți pentru a doua oară
Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder vor deveni părinți pentru a doua oară

Nepotul Regelui Mihai este pe cale să devină pentru a doua oară tată! Cine a dat vestea cea mare

Fostul Prinicipe Nicolae, nepotul regelui Mihai I, și soția sa, Alina-Maria Binder, așteaptă cel de-al doilea copil! Vestea cea mare a fost anunțată pe pagina oficială de Facebook a lui Nicolae al României. Bebelușul se va naște în primăvara anului 2022. 

„De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook al lui Nicolae al României.

Citeste si: Alexandru Rafila, despre verificarea certificatului verde la intrare în magazine de sărbători. Anunțul făcut de ministru

Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder vor deveni părinți pentru a doua oară
Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder vor deveni părinți pentru a doua oară[Sursa foto: Facebook]

Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder mai au o fetiță, pe care au numit-o Maria-Alexandra. Micuța a venit pe lume pe data de 7 noiembrie 2020 la Spitalul Polizu din București. Vestea că vor deveni părinți pentru a doua oară a făcut înconjurul internetului chiar în ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„În ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție în suflet asteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. 

Ne bucurăm că bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul dintre neprețuitele miracole ale vieții”, se arată în comunicatul de presă transmis.

Citeste si: Mădălina Pamfile, imagini cu burtica de gravidă! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a deschis cufărul cu amintiri

Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder vor deveni părinți pentru a doua oară
Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder vor deveni părinți pentru a doua oară[Sursa foto: Facebook]

Nicolae și-a pierdut titlul de Principe al României după mai multe controverse legat de paternitatea unui copil nelegitim

Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României la vârsta de 25 de ani.

Ulterior, pe data de 1 august 2015, a fost exclus din linia de succesiune a tronului, asta după ce în spațiul public a izbucnit un scandal ce avea legătură cu o tânără care a rămas însărcinată. Prințul Nicolae era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena, mama sa.

Tânăra, Nicoleta Cîrjan, a susținut că fetița pe care a născut-o în 2016 este fiica principelui Nicolae, însă acesta nu a recunoscut niciodată copilul.

Fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder s-au căsătorit în 2018 la Sinaia, fără ca reprezentanții Casei Regale a României să participe la ceremonie.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Theo Rose, declaraţii dureroase despre bărbatul care i-a frânt inima. Artista a suferit enorm după despărțire: „M-aș fi dus după el...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies