Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a apărut alături de noua sa parteneră. Fanii au observat imediat un detaliu

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a apărut alături de noua sa parteneră. Fanii au observat imediat un detaliu
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a apărut alături de noua sa parteneră. Fanii au observat imediat un detaliu

După două decenii de căsnicie, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au pus capăt relației lor, anunțând despărțirea online și alegând să urmeze căi separate.

La trei ani de la divorț, ea este tot o femeie singură, așteptând bărbatul perfect pentru ea, în timp ce medicul și-a reînceput viața aproape imediat după despărțirea de actriță.

Citește și: Anca Țurcașiu este bună de plată! Ce decizie au luat judecătorii în cadrul procesului de partaj cu fostul soț

Medicul se iubește cu copia fidelă a fostei soții

Cu toate acestea, indiferent dacă acest aspect este sau nu surprinzător, cu siguranță ultimele postări ale lui Cristian Georgescu au captat atenția tuturor.

Aceasta se datorează faptului că fostul soț al actriței pare să fi ales să își trăiască viața alături de o persoană care seamănă izbitor cu Anca Țurcașiu.

Atât fosta parteneră a lui Cristian, cât și cea actuală, au o asemănare izbitoare, nu doar în ceea ce privește silueta, ci și în alegerea recentă a aceluiași stil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pentru Anca Țurcașiu, divorțul a adus schimbări semnificative în toate aspectele vieții, inclusiv în cel estetic, în timp ce partenera actuală a medicului a optat pentru transformări în numele iubirii.

Aceasta a dus la o asemănare notabilă între ele, ambele având părul creț, aproape aceeași lungime și aceeași nuanță.

În timp ce actrița și-a deschis puțin culoarea părului, actuala iubită a lui Cristian Georgescu a ales un blond mai închis, făcându-le acum dificil de distins între ele și de Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, schimbare după divorț

Despre partenera blondă din viața fostului soț al celebrității, nu putem fi siguri de motivul exact al schimbării de stil, în timp ce Anca Țurcașiu a subliniat în repetate rânduri că divorțul a contribuit la redescoperirea, iubirea și aprecierea de sine.

Acesta a dus la o schimbare fundamentală în atitudinea ei, devenind acum o persoană complet nouă, care se prioritizează și trăiește în armonie cu prezentul, lăsând în urmă trecutul așa cum a fost. A încurajat toate femeile care au trecut prin situații similare de înșelare și divorț să urmeze aceeași cale.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„E vorba de disciplină. Să se gândească până la urmă că singurul moment pe care îl trăiesc e ziua de azi și să nu se mai ancoreze în trecut, să le dea suferințe sau probleme.  Dar, dacă te gândești că doar azi e realitatea care e în jurul tău și nu contează nimic, nici ce a fost, că nu mai poți să schimbi lucrurile, iar ce va fi, habar nu ai ce ți se întâmplă.

Să te focusezi pe ziua de azi, să trăiești la maxim și bineînțeles, să te iubești pe tine”, a declarat Anca Țurcașiu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: „Fiecare trăiește cum își dorește.” Motivul pentru care Anca Țurcașiu nu îi oferă sfaturi fiului ei, în căsnicie

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Am făcut asta în fiecare zi, timp de 3 luni. Nu conta că mi-era rău. Am un stil de viață de la care nu mă abat.” Anca Țurcașiu, secretul unei siluete de invidiat, la 53 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies