Fotbalistul Giani Kiriţă, de neînvins pe teren, paralizat de frica de spaţii mici

Fotbalistul Giani Kiriţă, de neînvins pe teren, paralizat de frica de spaţii mici
Fotbalistul Giani Kiriţă, de neînvins pe teren, paralizat de frica de spaţii mici

Fotbalistul Giani Kirita, unul dintre concurentii “Exatlon”, cea mai dura competitie care va incepe pe 7 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D, spune ca este in stare sa lupte pana la ultima picatura de energie ca sa castige, aceasta ambitie fiind “cel mai mare defect” al sau.

“Eu am o problema grava: nu suport sa pierd. Si cand ma joc cu baiatul meu – care are 14 ani si jumatate – imi place sa il enervez”, spune sportivul.

Cu toate acestea, Giani are un punct slab care il poate descalifica in competitie: este claustrofob. “Cea mai mare frica a mea, pe care am incercat sa o depasesc, dar nu am reusit, este claustrofobia. Cu avionul nu am nicio problema, dar in spatii inchise si in lift nu pot sa stau.

Am incercat, dar nu merge”.

Isi va invinge Giani Kirita, oare, claustrofobia, manat de dorinta de a castiga? Filmat in indepartata Republica Dominicana, acest reality revolutionar, suta la suta autentic, va putea fi urmarit aproape in timp real. Competitia le va pune la incercare slabiciunile celor 20 de concurenti, dintre care 10 vedete, totul pentru marele premiu de 100.000 de Euro.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Claudia Pavel (Cream), pregatita de Mos Craciun pentru “EXATLON”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies