Fotbalistul Tommy Smith a murit la 74 de ani

Fotbalistul Tommy Smith a murit la 74 de ani
Fotbalistul Tommy Smith a murit la 74 de ani

Respectatul fotbalist, capitan al echipei Liverpool care a castigat patru titluri de Europa League, a murit.

Tommy Smith a murit in decursul zilei de vineri dupa o lupta crancena cu dementa. Smith a fost jucator pentru Reds timp de 18 ani si a marcat 638 de aparitii.

A inceput ca mijlocas sub indrumarea lui Bill Shankly ai Bob Paisley la Anfield. La scurt timp dupa, Smith a inceput sa castige o serie de trofee, printre care patru titluri de liga, doua cupe FA si Cupa Europeana din 1977, inscriid in finala impotriva Borussiei Monchengladbach.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Ronei Hartner, după ce a anunțat că trebuie să se opereze din nou

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: "Am 31 de ani și abia m-am măritat. În noaptea dinaintea nunții, cumnatul meu a bătut la ușa camerei mele, să-mi spună ceva. Ne-am luat cu vorba și după un pahar-două de vin..."

Citeste si: Un bărbat și-a gătit propriul organ sexual și l-a mâncat împreună cu cinci invitați

Legenda fotbalului din Liverpool a murit la 74 de ani

Dupa ce si-a incheiat cariera, s-a angajat ca publicist pentru Liverpool Echo. Din nefericire, Smith a fost diagnosticat cu Alzheimer in 2014, aceeasi boala de care a suferit si sotia sa, care a murit in urma cu patru ani.

Fiica lui, Janette Simpson, a spus pentru Liverpool Echo: „Tata a murit in pace in timpul somnului in jurul orei 4:30 AM la Green Heyes Nursing home in Park Road, Waterloo, Crosby.

Eram in drum spre el, pentru a-i face o vizita, insa acesta a deecdat cu cateva minute inainte sa intru sa-l vad. Tata a fost aici de la sfarsitul lui ianuarie iar inainte de asta a trait intr-un complex de ingrijire in Maghull timp de trei ani” a spus fiica acestuia, potrivit The Sun.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies