Fotbalistul Virgil Ghiță și soția sa au devenit părinți pentru prima dată

Sotia lui Virgil Ghita
Sotia lui Virgil Ghita a nascut

După 9 luni de așteptare, Virgil Ghiță și soția lui și-au strâns bebelușul în brațe. Primele imagini cu micuțul.

Veste minunată în showbiz-ul românesc! Fotbalistul Virgil Ghiță se poate declara cel mai fericit om de pe pământ, după ce a devenit tată pentru prima oară.

Sportivul de la Farul Constanța și Sandra, partenera lui de viață, au publicat primele imagini alături de bebeluș, direct de la maternitate. Potrivit postărilor de pe Instagram ale Sandrei, bebelușul este un băiețel, iar familia este în culmea fericirii.

Citeste si: Celia a dezvăluit problemele pe care le are după naşterea fetiţei: „Mă doare foarte mult când alăptez”

Sotia lui Virgil Ghita
Sotia lui Virgil Ghita a nascut[Sursa foto: Instagram]

Evenimentul fericit are loc la numaii patru luni de când Virgil Ghiță și Sandra au mers la Starea Civilă și au spus marele „da”, în prezența celor dragi lor. Alături de ei, atunci, au fost doar câteva persoane, iar Virgil Ghiță și Sandra au postat atunci mai multe fotografii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Virgil Ghiță și-a pierdut mama în 2021

Din nefericire, anul trecut a mai avut loc un eveniment pentru Virgil Ghiță, dar unul extrem de neplăcut pentru toată familia. Mama fotbalistului a încetat din viață, iar jucătorul a traversat o perioadă cruntă. Femeia se confrunta cu o problemă gravă de sănătate și s-a luptat ani de zile ca să își revină, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

Virgil Ghiță și soția
Virgil Ghiță și soția au devenit părinți pentru prima dată[Sursa foto: Instagram]

“Suntem alături de tine, Virgil! Fundașul formației noastre trece prin momente grele, după decesul mamei sale. Conducerea clubului, staff-ul tehnic și colegii sunt alături de Virgil în aceste clipe dificile!

Citeste si: Elly și Cristian Șonea au devenit părinți pentru prima dată

Condoleanțe familiei și tuturor apropiaților! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată într-un mesaj transmis de Farul Constanța pe contul oficial de Facebook.


Virgil Ghiță a evoluat numai la Farul Constanța, de când și-a început cariera. Tânărul a debutat în tricoul naționalei României pe data de 5 septembrie 2021, atunci când România a învins Liechtenstein în preliminarile Campionatului Mondial din 2022.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Nicole Cherry, noi dezvăluiri despre relația sa cu Florin după ce a venit pe lume Anastasia: „Multe episoade mai puțin bune”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies