Foto de colecţie cu Nicoleta Luncă de la Exatlon! Transformarea ei e fabuloasă! Nu-ţi imaginezi cum arăta acum câţiva ani!

Foto de colecţie cu Nicoleta Luncă de la Exatlon! Transformarea ei e fabuloasă! Nu-ţi imaginezi cum arăta acum câţiva ani!
Foto de colecţie cu Nicoleta Luncă de la Exatlon! Transformarea ei e fabuloasă! Nu-ţi imaginezi cum arăta acum câţiva ani!

Nicoleta Luncă, transformare uluitoare! Uite cum arăta acum câţiva ani!

Nicoleta Luncă, una dintre cele mai populare foste concurente de la Exatlon, a impresionat atât datorită calităţilor ei sportive, a ambiţiei şi a spiritului de lider cât şi graţie poveştii de viaţă emoţionante.

Ei bine, nici atuurile fizice ale frumoasi brunete nu au fost trecute cu vederea chiar dacă în Republica Dominicană fetele nu au avut acces, potrivit regulamentului, la niciun mijloc de înfrumuseţare de care se bucurau acasă.

Citeste si: Corina Petruț de la Exatlon, mai frumoasă ca oricând! Imagini superbe cu ”războinica” realizate de iubitul ei, în Grecia

Frumuseţea naturală şi-a spus cuvântul şi, cum am menţionat şi mai sus, Nico a ieşit în evidenţă şi la acest capitol.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ei bine, trebuie să vă spunem însă că Nicoleta de acum câţiva ani nu seamănă deloc cu tânăra de astăzi. Iar stilul ei vestimentar s-a schimbat considerabil de asemenea. Iar dacă nu ne credeţi pe cuvânt, priviţi imaginile incredibile "înainte" şi "după" Exatlon şi scrieţi-ne părerea voastră.

Nicoleta Luncă are o relaţie cu Bogdan, un "războinic" din primul sezon al Exatlon-ului

De câteva săptămâni bune, Nicoleta are o relație cu Bogdan, un fost "războinic" din primul sezon, iar sentimentele sunt atât de puternice, încât bruneta nu ascunde nimic din relația sa frumoasă.

" Este un băiat minunat, ne înțelegem foarte bine, suntem peste tot împreună", le-a mărturisit ea prietenilor care, la rândul lor, au dezvăluit că Nico și Bogdan s-au împrietenit la o petrecere la care au participat în calitate de concurenți Exatlon.

De atunci, nu s-au mai despărțit deloc ”, aveau să spună surse apropiate cuplului.

Citeste si: Un fost concurent superîndrăgit de la Exatlon a divorţat în mare secret! Vezi ce spune despre fosta lui soţie şi cât de sexy e aceasta!

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Simia de la Exatlon 2, transformare incredibilă! Cum a arătat fosta ”războinică” la petrecerea dată de Larisa Vasile! N-o recunoşti!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies