FOTO! Designerii din Romania fac coada la usa lui Carmen Iohannis! Stephan Pelger, Eli Laslean si Alexandru Ciucu au imbracat-o pana acum pe "Jackie Kennedy" autohtona!

Stephan Pelger si Carmen Iohannis
FOTO! Designerii din Romania fac coada la usa lui Carmen Iohannis! Stephan Pelger, Eli Laslean si Alexandru Ciucu au imbracat-o pana acum pe "Jackie Kennedy" autohtona!

Prima Doamna a Romaniei este o femeie eleganta, frumoasa si rafinata, care a atras imediat atentia creatorilor de moda din Romania. Cele mai mari nume din industria vestimentara autohtona “se bat” sa o imbrace pe Carmen Iohannis. Pana acum au avut onoare de a-si vedea tinutele purtate de sotia presedintelui Eli Laslean, Stephan Pelger si Alexandru Ciucu.

Stephan Pelger si Carmen Iohannis“Astazi a fost o zi cu totul speciala!!! Am facut sfestania atelierului, am avut multe intalniri, iar ultima s-a incheiat chiar cu Prima Doamna a Romaniei, o adevarata prezenta eleganta si, din cate mi-am dat seama, un suflet frumos! Sunt foarte onorat de aceasta noua colaborare", a scris Stephan Pelger dupa vizita lui Carmen Iohannis la atelierul sau. Sotia presedintelui trebuie sa aiba grija ce modele create de Pelger alege, pentru ca designerul este recunoscut pentru tinutele indraznete, provocatoare, la mare pret fiind decolteul generos, care lasa sa se vada sanii, dar si materialele transparente care acopera

pieptul si picioarele.


Carmen Iohannis a facut senzatie, recent, la receptia data de Principesa Margareta, cu ocazia zilei sale de nastere. Sotia presedintelui a purtat o rochie lunga, eleganta, cu care a atras toate privirile si a primit felicitarile tuturor criticilor de moda.Prima Doamna a purtat o tinuta semnata Eli Laslean la dineul dat in cinstea Principesei Margareta.


Prima Doamna a purtat o tinuta semnata Eli Laslean la dineul dat in cinstea Principesei Margareta
Prima Doamna a purtat o tinuta semnata Eli Laslean la dineul dat in cinstea Principesei Margareta
“Am primit un telefon de la o persoana din anturajul sotilor Iohannis, care m-a intrebat daca
pot sa fac o tinuta pentru dineul oficial al Principesei Margareta. Mi-a explicat ca doamna Carmen vrea sa promoveze brand-urile romanesti, iar eu am acceptat bucuroasa propunerea. Am intrebat, fireste, ce dimensiuni are sotia presedintelui, dar si cum si-ar dori sa arate tinuta sa din acea seara speciala. Imediat, am primit informatiile si am trecut la treaba. Am facut cateva schite, am ales materialele potrivite si, in scurt timp, m-am deplasat la Sibiu cu rochia pe care ati vazut-o cu totii la evenimentul oficial”, a declarat Eli Laslean, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro,
dupa ce a fost sunata de Prima Doamna.

Alexandru Ciucu ii creaza sotiei presedintelui vestimentatia pentru intalnirile oficiale
Alexandru Ciucu ii creaza sotiei presedintelui vestimentatia pentru intalnirile oficiale
Creatoarea de moda sustine ca nevasta presedintelui nu a avut nevoie decat de o proba, iar tinuta i-a venit ca turnata. “Initial, m-am gandit sa ii prezint mai multe variante doamnei Iohannis, astfel ca, am adus sase rochii la Sibiu. Spre surprinderea mea, i-au placut in mod deosebit patru dintre si le-a oprit pe toate pentru a se imbraca la alte evenimente importante.
M-am simtit onorata si, totodata, m-am bucurat ca tinutele mele au fost apreciate de Carmen Iohannis, care este o persoana deosebita, fina si distinsa”, a povestit designera.
In ceea ce priveste vestimentatia de Oscar de la dineu, Eli Laslean a dat si cateva detalii nestiute pana acum. “Rochia de culoarea roz prafuit, vedeta sezonului, a fost special conceputa dintr-un voal crep mai greu, dar fluid in partea de jos, completata cu o dantela diafana in partea de sus, cusuta manual.
Tinuta a avantajat-o pe doamna Iohannis, deoarece este inalta, are un corp frumos si, totodata, are si o prestata care da o nota in plus in momentul aparitiei in public”, a conchis creatoarea de moda din Arad.
Alexandru Ciucu ii creaza sotiei presedintelui vestimentatia pentru intalnirile oficiale!Alexandru Ciucu, designerul oficial al lui Carmen Iohannis, a descris si el tinuta pe care i- a creat-o, de curand, Primei Doamne, dar a dat explicatii şi despre lungimea rochiilor.

"Este vorba despre un sarafan si un sacou de culoarea mentei. In viziunea mea, este o Jackie Kennedy a zilelor noastre. Mi se pare că poarta rochii indeajuns de lungi cat sa fie decente pentru apa public si indeajuns de scurte cat sa faca presa sa se intereseze de subiectul acesta", a spus Ciucu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies