FOTO. Elon Musk și Grimes au devenit părinți! Numele copilului, de râsul lumii

elon musk, grimes, numele copilului, de rasul lumii, X Æ A-12
elon musk, grimes, numele copilului, de rasul lumii, X Æ A-12

Milionarul Elon Musk și solista Grimes au devenit părinți! Excentricul patron Tesla și Grimes au un băiețel, iar numele ales este de râsul lumii.

Excentricul milionar Elon Muusk și iubita sa, Grimes (pe numele său real Claire Elise Boucher) sunt fericiții părinți ai unui băiețel, născut luni, pe 3 mai 2020. Patronul Tesla a făcut anunțul la doar câteva ore de la nașterea celui de-al șaptelea copil al său, mărturisind pe Twitter că „Mama și bebe sunt bine”.

Citeste si: Gigi Hadid a confirmat că e gravidă! Mama vedetei a făcut marele anunț

Mai mult decât atât, în spirit de glumă, Elon Musk a postat o fotografie cu nou-născutul care a primit de la tatăl său câteva tatuaje faciale, cu ajutorul aplicațiilor destinate editării fotografiilor, iar milionarul a făcut glume pe această temă. „Niciodată nu ești prea tânăr pentru niște tatuaje, haha,” a scris Elon Musk.

elon musk, grimes, numele copilului, de rasul lumii, X Æ A-12
elon musk, grimes, numele copilului, de rasul lumii, X Æ A-12

Numele copilului lui Elon Musk, de râsul lumii

Se pare că patronul Tesla fie nu știe să folosească un smartphone, să scrie pe el, mai precis, fie extrem de glumeț sau total neinspirat în alegerea numelor de bebeluși. După ce mulți fani l-au întrebat pe milionarul Elon Musk care va fi numele fiului său, acesta a răspuns atât: „X Æ A-12.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: SOC in showbiz! Tatal lui Elon Musk are un copil de 10 luni cu fiica lui vitrega, mai tanara cu 42 de ani

La început, foarte multe persoane au crezut că e o glumă sau că excentricul milionar și-a confundat propriul fiu cu una dintre rachetele pe care le-a construit de-a lungul timpului, dar, spre surprinderea tuturor, acesta este numele real al micuțului.

Doar imaginați-vă ce probleme va avea de fiecare dată când se strigă catalogul!

elon musk, grimes, numele copilului, de rasul lumii, X Æ A-12
elon musk, grimes, numele copilului, de rasul lumii, X Æ A-12

Mai mult decât atât, Elon Musk nu a oferit nici măcar o explicație cu privire la acest nume, însă fanii patronului Tesla au tratat numele ca pe un cod, încercând să deslușească însemnătatea acestuia. Una dintre teoriile apreciate chiar și de proaspătul tătic relevă faptul că adevăratul nume al micuțului ar fi X Ash Arhangel.

Totuși, artista Grimes a explicat pe conturile sale de socializare ce înseamnă numele bebelușului său, împreună cu miliardarul Elon Musk.

”X, variabila necunoscută Æ, cum scriu eu în limba elfă (n.r.- este o ligatură pronunțată ASH)
AI (dragoste și/sau Inteligenă Artificială)
A-12= predecesorul lui SR-17 (avionul nostru preferat). Fără arme, fără apărare, doar viteză. Grozav în luptă, dar neviolent.
+ (A=Arhanghel, cântecul meu favorit),” a scris solista.

Citeste si: Celebra sportivă de peste hotare este însărcinată cu primul copil! „Nu îmi vine să cred!”

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Celebra sportivă de peste hotare este însărcinată cu primul copil! „Nu îmi vine să cred!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies