Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului în prima zi de școală! Alex Nedelcu era adorabil în copilărie!

Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului!
Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului!

În prima zi de școală, Alex Nedelcu și-a postat pe instagram o imagine din perioda copilăriei. Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului a adunat mii de vizualizări, întrucât, în poză, era de nerecunoscut

Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului! Ieri, în sfârșit, după o perioadă lungă de timp în care copiii nu s-au dus la școală, decizia Guvernului a fost aceea ca toată lumea să se înceapă cursurile, online sau la fața locului. Poate, din acest motiv, vedetele din diverse domenii au găsit de cuviință să își posteze imagini din ziua în care se duceau în fața cadrelor didactice.

Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului! Alex "Bentiță" a arătat prima lui poză de la școală

Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului!
Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului!

Printre ele se numără și vedeta Exatlon, Alex Nedelcu, războinicul care a ajuns în ultimii patru concurenți în show-ul de supraviețuire din Republica Dominicană, în sezonul 1. Moderator acum al emisiunii online de la WOWbiz.ro, ”Ștafeta mixtă”, fostul concurent a decis să fie în trend și a pus pe Instagramul său o imagine cu el din prima zi de școală, în care era imposibil de recunoscut.

Alex Nedelcu, în prima lui zi de școala
Alex Nedelcu, în prima lui zi de școala

Războinicul a făcut senzațeie în prima zi de școală, într-o cămașă albă și o hăinuță roșie

Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului! În poză, Alex ”Bentiță” se prezintă ca un elev studios, îmbrăcat cu o cămașă albă, cravată și o hăinuță roșie. Freza este desparte de părul lung de cuceritor pe care îl abordează acum, dar per total, războinicul era la fel de frumușel și de șarmant de mic.

Motiv pentru fanii săi de a-i trimite imediat mesaje. ”Ce micuț drăguț!„ ”ce elev interesant”, ”cel mai frumos”, și exemplele ar putea continua în aceeași notă.

Citeste si: Mirel Drăgan, afectat de coronavirus! Ce se întâmplă cu multiplul campion mondial EXCLUSIV

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei și Costin Gheorghe au petrecut toată noaptea împreună. Cum au fost surprinși cei doi FOTO

Citeste si: Ciprian Mariș și Mădălina Vlad de la Exatlon și-au mărit familia

Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului!
Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului! Ce a făcut Alex Nedelcu înainte de Exatlon 

Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului! Cine este Alex Nedelcu? Până să ajungă în Republica Dominicană, Alex a avut o viață interesantă. Originar din Buzau, el este instructor de dans la un club local administrat de familia lui.

Cu câțiva ani în urmă însă, el si-a incercat norocul în Canada, unde se stabilise o perioadă.

Alex, sau „Bentita” cum a fost acesta poreclit de Giani Kiriță, datorită bandanei albastre pe care a purtat-o aproape tot timpul în competiție, a avut în Canada o parteneră superbă, una de dans, evident. Danika si Alex au format un cuplu pe ring incepând din  2015, împreună  au participat la mai multe competitii de amatori, având în palmares și o  un loc 7 la Adult Latin Championship, competitie care a avut loc la Toronto, in 2016.

In rest, cei doi au dansat la evenimente si demonstrative, în show-uri și spectacole. La un moment dat însă, Alex a decis să se intoarca la Buzău, pentru a antrena copii, iar Danika a rămas acasa, in Canada. Totuși, conform site-ului dancesportinfo, Alexandru Nedelcu si Danika Flood formeaza in continuare o pereche și reprezinta Canada in competitii.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Împăcarea anului la Exatlon! Cei mai îndrăgiți războinci sunt din nou împreună! Ana şi Cosmin radiază de fericire!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies