Francesco Thiela: “Daca voi muri, lupta va continua!”

Francesco Thiela: “Daca voi muri, lupta va continua!”
Francesco Thiela: “Daca voi muri, lupta va continua!”

Interviu si declaratii in exclusivitate, in povestea dintre italianul Francesco Thiela si romanca Simona Margaian, duminica, de la ora 17:30, la Kanal D

Duminica, de la ora 17:30, emisiunea “Asta-i Romania!” ne ofera interviuri noi, in exclusivitate, in cazul italianului falit, Francesco Thiela, si romanca Simona Margaian.

Italianul, care a avut lumea la picioare, dar pe care dragostea pentru focoasa romanca l-a orbit, continua lupta impotriva Simonei Margaian, cea care l-a lasat fara agoniseala de o viata.

 De la Milano, Francesco Thiela vine, in aceasta seara, cu marturii si dovezi noi.

Tot ce s-a intamplat, in ultimele saptamani, l-a afectat foarte tare pe septuagenarul Thiela, iar declaratiile Simonei si ale parintilor ei l-au inversunat si mai tare. Barbatul se teme ca nu va muri de moarte buna si va fi ucis, pentru ca, spune acesta, Simona l-ar fi amenintat pentru ca a denuntat-o. Cu ultimele puteri, barbatul vine cu dovezi si marturii impotriva celei care i-ar fi topit nu doar inima, ci si toata averea de 780 de mii de euro. Francesco
Thiela e convins ca razboiul pe care il poarta acum cu Simona Margaian va continua.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Unicul cuvant care i se potriveste Simonei este "monstru". Un monstru, un monstru capabil de a face un gest inuman, un gest de o rautate nemaivazuta. E clar ca o femeie poate sa-ti ceara ajutor, un favor, face parte din viata asta.

Dar sa ajungi la o astfel de inselatorie, nu am auzit vreodata (…) Daca voi muri, lupta va continua!”, spune italianul.

Echipa “Asta-i Romania!” se intoarce in Italia, la rugamintea lui Francesco; barbatul, mai hotarat ca niciodata sa lupte impotriva celei care l-ar fi adus in sapa de lemn a ajuns acum sa se teama pentru viata lui.

“Mi-e frica. Mi-e frica pentru ca acum nu sunt bine, am fost in spital, asa ca rezistenta mea are o limita.

(…) Medicii mi-au spus ca viata pe care o am eu e sinucidere, pentru ca eu stau pe bicicleta 10 ore pe zi, in frig, in ploaie, in ninsoare, oricare ar fi vremea, eu plec cu bicicleta ca sa castig ceva ca sa am cu ce trai, ca sa-mi platesc datoriile”, marturiseste Francesco.

            Nu ratati duminica aceasta, de la ora 17:30, o editie inedita “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop DRAGOBETE 24 Februarie 2019 - Zodiile care se indragostesc

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies