Francisca, artista care a cucerit America, a slăbit enorm! Care este dieta de la care nu se abate?

Francisca, artista care a cucerit America, a slăbit enorm! Care este dieta de la care nu se abate?
Francisca, artista care a cucerit America, a slăbit enorm! Care este dieta de la care nu se abate?

Cântăreață și actriță, Francisca, a luat de curând o decizie dură: să țină o dietă, nu neapărat strictă, dar care să o ajute să scape de kilogramele în plus pe care simțea că le-a acumulat.

Francisca, supranumită împotriva voinței sale, Kim Kardashian de România, a decis după ani în care s-a tot chinuit cu curele de slăbire, să apeleze la ajutor specializat.

Citeste si: Simona Halep i-a făcut program lui Toni Iuruc, logodnicul ei, în Australia! ”Are grijă să îl facă sportiv și pe el!” EXCLUSIV

Citeste si: Nuntă secretă în showbiz! Una dintre cele mai sexy artiste de la noi s-a căsătorit într-un cadru de poveste

Citeste si: Tocanita de ciuperci dupa reteta Franciscai! O poti prepara si tu acasa!

Și, spune Francisca, rezultatele s-au văzut imediat. ”Nu pot să zic că e tocmai o dietă. Am întâlnit un terapeut și e singura care, după ani de zile de înfometări, când am slkăbit de la 80 de kg la 58, dar corpul se destabilizase, iar eu devenisem neglijentă cu alimentația.

Iar corpul era la 60 de kilorame și ceva, și nu mai puteam slăbi. Iar acum mai am foarte puțin și ajung la greutatea pe care mi-o doresc, la 57 de kilograme, am slăbit în ultimele trei săptămâni vreo 8 kilograme. De exemplu, ieri, am mâncat simplu, mai ales că aleg calitate nu cantitate. Eu iau și niște suplimente și mă hidratez foarte bine, beau doar apă plată în care mai storc și niște lămâie.
Așadar, dimineața, câteodată merg pe fructe, un bol cu afine, căpșuri, ananas sau fructe exotice. La prânz ori mănânc curcan, ori pește, ori niște paste integrale și sos de roșii și busuioc, ori un cuscus cu ton sau salată de legume și puțină brânză lângă. Iar seara, aceelași fel ca și la prânz, dar porție cam jumătate. Și nu mănânc după ora 16.00-17.00”
, spune Francisca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mai mult decât atât, reucnoaște Francisca, ea are grijă să își gătească cât mai des acasă. ”Eu încerc să gătesc acasă cât mai mult pentru a elimina treaba asta cu mâncatul nesănătos prin oraș. Mai bine fac un piept de pui sau un pește, cu legume, acasă, lucru care durează foarte puțin, decât să merg la colț să îmi cumpăr covrigi sau alte prostii.

Fix aia te îngrașă...  În plus, gătesc acasă pentru că eu am totul primit de acasă, de la mama, de la grădină, totul natural. Iar când vine vorba de paste, mâncarea mea favorită... Fac niște paste, că sunt carbonara, că sunt cu fructe de mare, toate ies foarte bune. Îmi plac rețetele mai fancy, mai exotice, că e homar, că e paella”, spune Francisca.

 

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Francisca, actriță și cântăreață în America

Cântăreața Francisca a jucat un rol extrem de dificil într-o producție de calibru de la Hollywood, filmul cu pricina fiind axat pe traficul de persoane și tragediile care au loc din această cauză. Mai exact, Kim Kardashian de România a interpretat rolul unei tinere răpite pentru a fi traficată că și prostituată, dar care nu rezistă presiunii la care este supusă de cei care profită de ea.

Așa că, în punctul culminant al producției care se va numi “I Am Not For Sale”, Francisca joacă o scenă de coșmar, cea în care își pune capăt zilelor, sinucigandu-se prin spânzurare. Mai mult decât atât, în ultima vreme, Francisca a scos mai multe piese cu artiști celebri de peste Ocean, având un succes uriaș.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies