Fratele lui Bogdan Mocanu, în Casa dragostei? Anunțul care i-a pus pe jar pe fanii concurentului

Fratele lui Bogdan Mocanu, în Casa dragostei? Anunțul care i-a pus pe jar pe fanii concurentului
Fratele lui Bogdan Mocanu, în Casa dragostei? Anunțul care i-a pus pe jar pe fanii concurentului

Cum arată fratele lui Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu se poate mândri cu o familie extrem de frumoasă. Pe lângă fratele său, Vlăduț, concurentul din casa Puterea dragostei mai are un frate, pe nume Mathias, de care este extrem de mândru.

De altfel, paginile amândurora de socializare sunt pline de fotografii cu cei doi, semn că relația lor este un extrem de puternică.

Pentru că de luni de zile se află în Turcia la „Puterea dragostei” ori la evenimente alături de Jador, Bogdan Mocanu are din ce în ce mai puțin timp de petrecut cu cei dragi lui.

Așa că Bogdan a venit cu o idee inedită:

„Miss you, Bro! Ori Vin eu acasa ori te aștept pe tine in casa! :))”, a scris Bogdan în dreptul unei imagini care a primit rapid zeci de mii de like-uri.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu, declarație șoc despre Ella! Acum sunt la cuțite, dar în trecut, a abordat-o pe Facebook, exact din casa Puterea dragostei EXCLUSIV

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, complet goală pe internet! Fotografia care îl va înnebuni pe Mocanu

Citeste si: Costin Gheorghe de la Exatlon intră în casa Puterea Dragostei? "E adevărat" Vezi ce spune sportivul despre Jador! EXCLUSIV!

Mathias s-a grăbit să îi răspundă: „Treci acasă”, semn că nu intenționează să vină în Casă, mai ales că are iubită. Cu toate acestea, fanii lui Mocanu i-au transmis concurentului că ar trebui să vină și fratele lui în casă.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro


Bogdan Mocanu suferă de diabet de când era copil

Din cauza unui accident, Bogdan Mocanu s-a îmbolnăvit.

„Am aflat că am diabet la nouă ani. De atunci, totul s-a schimbat pentru mine. Părinții au avut grijă să fie totul bine, iar eu să mă obișnuiesc să am un alt mod de a trăi, cu un regim alimentar periodic, bazat pe anumite alimente, am scos din mesele zilnice lucrurile interzise, nu am făcut excese de niciun fel și am mers pe un drum sănătos.

Am învățat să îmi fac singur insulină, să îmi controlez emoțiile, să văd totul altfel și cu optimism, și chiar am reușit", a spus Mocanu într-un live Wowbiz.ro.

Problemele mele de sănătate au fluctuat în competiție, am avut de multe ori glicemia mică, iar în finală, emoțiile m-au marcat atât de puternic, încât mi-a fost frică să nu clachez. Noroc că am luat două linguri de zahăr înainte de show, pentru a putea să duc seara până la capăt", mai dezvăluia Bogdan Mocanu.

„Concurenților nu am vrut să le arăt situația mea, să nu creadă că mă victimizez, însă celor din staff, da. Ei au fost mereu alături de mine, când îmi trebuia ceva dulce, aveam prioritate, să pot să ies din emisiune, să iau ceva, o prăjitură sau miere. Mai mult, dacă aveam glicemia mare, la fel, mi se permitea să ies de la înregistrări, să îmi fac insulina.

Au fost extem de îngăduitori cu mine, îmi amintesc că și în momentele în care nu mai aveam insulină, era de parcă aș fi fost în țară, îmi luau ei și nu aveam probleme", a mai mărturisit câștigătorul sezonului 1 "Puterea dragostei".



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Andra de la Puterea dragostei, complet goală pe internet! Fotografia care îl va înnebuni pe Mocanu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies