French Parisian. Ghidul de stil pentru a arăta ca în capitala Franței

French Parisian. Ghidul de stil pentru a arăta ca în capitala Franței
French Parisian. Ghidul de stil pentru a arăta ca în capitala Franței

Iată cum poți opta pentru un look scos din capitala Franței. Ghidul care va da eleganță și feminitate stilului tău.

Aproape toate personajele principale din filmele sau serialele pe care le urmărim au un iz franțuzesc, iar ținutele vintage oferă o enigmă femeilor pe care mulți dintre noi ar dori să o descifreze. Fie că este vorba de viața reală, de divertisment sau de social media, cu siguranță ai fost și tu măcar o dată atrasă magnetic de modul în care o femeie pariziana se poartă și cu siguranță a oferit strălucire și eleganță în jurul ei.

Fără prea multe cuvinte, aceasta poate să ofere un aer irezistibil, delicatețe și finețe, folosindu-se de doar câteva elemente pe care le are deja în garderobă. Acum, odată cu venirea primăverii, când toate ținutele îți permit să fie combinate mult mai ușor între ele, iar hainele pe care le deți deja au nevoie de o reinterpretare, atunci cu siguranță ești în locul potrivit și poți afla de ce ai nevoie și tu pentru a întoarce privirile din jurul tău și a fi irezistibilă.
Această ținută este perfectă atunci când vorbim de locul de muncă, dar și atunci când ieșim cu prietenii la o plimbare sau dorim să imortalizăm cele mai frumoase cadre pentru rețelele de socializare. Modul parizian oferă posibilitatea de a stiliza ținutele și de a le duce într-un aspect casual chic cu doar un singur pas mai departe. Estetica atemporala acestor ținute continuă să ofere din ce în ce mai multe posibilități de accente și culori, pe care le poți obține din câteva piese de bază.
Dacă și tu dorești să îți pui feminitatea în valoare, trebuie să ai în vedere câteva aspecte care te vor ajuta în acest lucru. Ținutele sunt adesea create ca și cum ar părea că nu s-a depus deloc efort asupra lor, însă în spatele lor există chiar ore bune de combinații și de haine probate până a ieși rezultatul dorit.

Alegeți capsula potrivită de articole vestimentare

Citește și: 6 moduri de a purta o rochie maxi neagră înaltă. Articolul cu care poți opta pentru numeroase stiluri

French Parisian. Ghidul de stil pentru a arăta ca în capitala Franței
French Parisian. Ghidul de stil pentru a arăta ca în capitala Franței[Sursa foto: freepik]

Citește și: 13 moduri de a purta rochii cu buline

Pentru început, trebuie să vă curățați capsula de haine pe care o aveți, asta însemnând că trebuie să aveți în vedere un set de elemente esențiale ale ținutelor vestimentare, care sunt coerente, atemporale și incredibil de potrivite indiferent de cum le-ați combina între ele.

Este de ajuns să aveți doar câteva ținute pe care să le schimbați între ele, iar o garderobă capsulă franceză include, de obicei, o cămașă albă cu nasturi, un tricou alb de bază, o pereche de blugi, pantaloni negrii, un articol neutru, adidași albi, un trenci și alte articole la fel de clasice care nu ies foarte mult în evidență.

Lucrați-vă ținuta de bază atunci când ieșiți din casă

French Parisian.
French Parisian.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În momentul în care doriți să ieșiți din casă, trebuie să vă lucrați ținuta de bază pe care o adoptați. Clasica uniformă pariziană  constă într-o pereche de blugi cu picior drept, cu nasturi albi și o pereche de adidași albi. Această ținută simplă a devenit fundamentul unor multitudine de ținute și pentru purtarea de zi cu zi.

Cămașă relaxată cu guler alb este ușor de îmbrăcat și poate fi purtată într-un număr nesfârșit de stiluri, iar denimul este, de obicei, versatil în toate alegerile pe care le-am face cu privire la ținuta noastră. Jeanșii și adidașii  sunt confortabili și minimaliști, departe de îmbrăcămintea atletică, iar pantalonii închiși în stil pană nu trebuie nici aceștia să lipsească din ținutele voastre.

Optați pentru natural

French Parisian. Ghidul de stil pentru a arăta ca în capitala Franței
French Parisian. Ghidul de stil pentru a arăta ca în capitala Franței[Sursa foto: freepik]

În momentul în care doriți să optați pentru o astfel de ținută, trebuie să știți că naturalul câștigă de fiecare dată, mai ales când vine vorba de frumusețe. Părul creț, ondulat sau acele bucle pe care le avem imediat după ce ne trezim din pat, oferă acel aspect pe care îl veți iubi, deoarece toate firele de păr pot fi stilizate foarte ușor cu spumă sau un gel, iar volumul pe care îl obțineți la rădăcină va face în așa fel încât să umple vizual întreaga față. Acest lucru poate însemna orice, de la naturalețea părului, până la aspectul de ten natural, fără machiaj.

Elementul surpriză

Elementul surpriză constă de multe ori în ceea ce voi deja aveți în casă, fie că vorbim de o beretă, de o fustă scurtă pe care o combinați cu un trenci, o eșarfă pe care o legați sub formă de fundă, de asemenea o fustă scurtă sau un sacou oversize care va trece peste o rochie mulată.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Investiți în clasice

Investiți în clasice, în acele lucruri care nu se demontează ușor și nu rezistă doar pentru câteva luni. Optați de fiecare dată pentru articole în culori neutre, pantaloni și cămăși de care aveți nevoie de zi cu zi, materiale rezistente care pot fi folosite în mai multe situații ale zilei, dar și nuanțele care se pot întrepătrunde foarte ușor atunci când le scoatem din dulap. Cum stilul franțuzesc înseamnă naturalețe, cu siguranță ai deja în cap un persoanaj principal  a cărei ținută vrei să o reproduci și tu chiar în viața ta.

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

13 moduri de a purta rochii cu buline

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies