Aceasta reteta clasica se prepara cu o seara inainte si este foarte gustoasa.
Ingrediente
Un varf de lingurita de scortisoara
1 lingurita zahar brun
1 ou
2 felii de paine
Un sfert de cana de lapte
Jumatate de lingurita de extract de vanilie
Mod de preparare
Cu o noapte inainte se taie feliile de paine in patratele si se pun intr-un castron.
Se bate oul cu laptele, se adauga vanilia, zaharul si scortisoara. Se pune amestecul de ou in castron si se imping feliile de paine cu furculita pentru a le acoperi complet in ou.
Infasoara castronul cu o folie alimentara si lasa la frigider peste noapte.
A doua zi, incalzeste cuptorul la 190 de grade. Ia castronul din frigider si asigura-te ca oul a fost absorbit in paine.
Coace painea timp de 30 de minute. Lasa la racit.
Se serveste cu sirop de artar.
sursa
Ingrediente
Un varf de lingurita de scortisoara
1 lingurita zahar brun
1 ou
2 felii de paine
Un sfert de cana de lapte
Jumatate de lingurita de extract de vanilie
Mod de preparare
Cu o noapte inainte se taie feliile de paine in patratele si se pun intr-un castron.
Se bate oul cu laptele, se adauga vanilia, zaharul si scortisoara. Se pune amestecul de ou in castron si se imping feliile de paine cu furculita pentru a le acoperi complet in ou.
Infasoara castronul cu o folie alimentara si lasa la frigider peste noapte.
A doua zi, incalzeste cuptorul la 190 de grade. Ia castronul din frigider si asigura-te ca oul a fost absorbit in paine.
Coace painea timp de 30 de minute. Lasa la racit.
Se serveste cu sirop de artar.
sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro