„Frica asta mă însoțește permanent.” Tudor Chirilă, despre provocările din viața de părinte

„Frica asta mă însoțește permanent.” Tudor Chirilă, despre provocările din viața de părinte
„Frica asta mă însoțește permanent.” Tudor Chirilă, despre provocările din viața de părinte

Tudor Chirilă a vorbit despre greșelile pe care le fac părinții în general și cum se descurcă el în ipostaza de părinte.

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Pe lângă talentul său actoricesc, actorul are o carieră longevivă și în domeniul muzicii. Astfel, putem spune faptul că Tudor Chirilă este un artist complet, care de-a lungul timpului s-a remarcat prin prezența lui scenică și conexiunea pe care o are cu publicul.

De asemenea, atât în mediul online, cât și în spațiul public, Tudor Chirilă a abordat adesea subiecte de interes pentru mulți tineri din ziua de astăzi, cum ar fi educația, cultura, dar și parentingul.

Cum se descurcă Tudor Chirilă în rolul de părinte

Citește și: Cine este Tudor Chirilă. „Eu nu am fost vreun copil precoce, nu eram cel mai bun la recitat poezii pe de rost"

Tudor Chirilă, despre provocările din viața de părinte
Tudor Chirilă, despre provocările din viața de părinte[Sursa foto: Instagram]

Tudor Chirilă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Mîzgan. Cei doi sunt împreună de mai mult timp, iar de-a lungul relației lor au preferat să se țină departe de ochii curioșilor, păstrând discreția în ceea ce privește viața personală.

Cei doi au împreună doi copii, iar adesea Tudor Chirilă a abordat subiecte de interes în ceea ce privește meseria de părinte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Invitat în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, actorul a vorbit cea mai mare teamă pe care o are de când a devenit tată. El consideră că relația dintre părinte și copil este foarte importantă și încearcă pe cât posibil să păstreze o relație de prietenie cu cei doi băieți ai săi, pentru ca în viitor

să nu aibă parte de diferite frustrări.  

Frica asta mă însoțește permanent. Pentru mine e un must să am o relație cu ei în care lor să nu le fie frică de mine, de personalitatea mea. Cred că să ridici tonul e echivalent cu o palmă. Vezi cum un copil de 6-7 ani se sperie când ridici tonul. De fiecare dată încerc să îmi cer scuze, pentru că chiar cred că e important să nu apăsăm copiii cu o falsă iluzie că noi suntem niște statui de nedărâmat .”, a spus

Tudor Chirilă în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete.

Tudor Chirilă, despre greșelile făcute de părinți

Citește și: Tudor Chirilă a făcut o declarație pentru iubita lui, în mediul online. “Am întâlnit-o pe fata asta frumoasă.”

Tudor Chirilă, despre provocările din viața de părinte
Tudor Chirilă, despre provocările din viața de părinte[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Actorul a ținut să critice părinții din zilele noastre, numindu-i pe copii „o generație care crește cu părinții în weekend.”

Potrivit spuselor sale, timpul petrecut alături de copii este esențial pentru dezvoltarea acestora. Din păcate, mulți muncesc de dimineața până seara și ajung să petreacă timp alături de copiii lor doar în weekend.  De asemenea, artistul a ținut să precizeze rolul important pe care școala în are în această ecuație.

Sunt părinți care nu își permit luxul acesta. E o generație care crește cu părinții în weekend. Responsabilitatea școlii să te facă să ai încredere în tine este uriașă ”, a mai precizat artistul.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

”Am părut un antipatic care se ia de ea degeaba.” Tudor Chirilă, enervat la culme din cauza unei angajate a Teatrului de Comedie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies