Frica de sărăcie, cea mai mare temere a lui Alex Velea: „Am mai fost acolo și nu vreau să mă mai duc.”

Frica de sărăcie, cea mai mare temere a lui Alex Velea: „Am mai fost acolo și nu vreau să mă mai duc.”
Frica de sărăcie, cea mai mare temere a lui Alex Velea: „Am mai fost acolo și nu vreau să mă mai duc.”

Artistul a povestit despre cum a arătat copilăria sa.

Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți români, care de-a lungul carierei sale a reușit să câștige simpatia și admirația publicului prin intermediul talentului său muzical, dar și al perseverenței de care a dat dovadă, muncind din greu pentru a ajunge în stadiul în care se află în prezent.

În vârstă de 40 de ani, artistul s-a născut în Craiova, într-un cartier de la marginea orașului, într-o familie modestă cu doi copii.

Ulterior, Alexa Velea a reușit să își depășească condiția socială, a ajuns în București, acolo unde s-a apucat de muzică și a muncit din greu pentru a ajunge cunoscut.

Astăzi, artistul se bucură de succes pe plan profesional, dar și personal, trăind o frumoasă poveste de dragoste alături de Antonia, cea care i-a dăruit doi copii.

Alex Velea se teme de sărăcie

Citește și: Ce învățături are Alex Velea pentru copiii săi? Artistul a dezvăluit care este relația dintre frați! „Toți cei trei frați se iubesc, dar băieții între ei se bat. Rău. Dar se și iubesc.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Frica de sărăcie, cea mai mare temere a lui Alex Velea
Alex Velea [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alex Velea și Antonia, polițistul bun și polițistul rău!? Ce educație le oferă copiilor: „Antonia este mai exigentă! Eu am fost prea prieten cu băieții mei și acum nu prea am mare autoritate.”

Invitat în cadrul podcastului „Te Ascult”, moderat de Ilinca Vandici, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada copilăriei sale, care a fost una modestă, marcată de lipsuri materiale. Acum, după ce a trecut prin acea perioadă, Alex Velea se teme de sărăcie și își dorește să aibă posibilitățile materiale necesare pentru a le oferi copiilor săi un trai mult mai bun decât al lui.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Frica de sărăcie mi se pare cea mai mare temere, cea mai mare teamă a mea.

Da, am mai fost acolo și nu vreau să mă mai duc. Nu la modul exagerat, pentru că au fost oameni mai chinuiți și mai amărâți decât mine. Aș minți și aș fi ipocrit să spun treaba asta. Am trăit ca orice familie normală, veniți din comunist, părinți bugetari. Eram toți copiii îmbrăcați la fel, mâncam toți cartofi prăjiți cu ouă, era același stil. Eram foarte fericiți. Nu ne lipsea nimic pentru că nu aveam sisteme de referință.
Odată cu trecerea timpului, acum am copii și mă interesează să am bani să investesc în educația lor. Tu ca părinte tinzi să îi dai copilului, să îi oferi tot ce nu ai avut tu
.”, a declarat Alex Velea.  

Frica de sărăcie, cea mai mare temere a lui Alex Velea
Alex Velea [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, secretul relației lor! Cum reușesc cei doi să păstreze flacăra iubirii aprinsă, după 6 ani de relație:„Ce vezi acasă, aia vrei să duci mai departe și aia faci.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies