Ai pofta de ceva bun şi dulce? Aşa prepari uşor frigănele, desertul care te duce cu gândul la copilărie.
Frigănele. Ingrediente:
1 franzela veche de 2 zile
1 cana cu lapte
2 oua
4 linguri cu zahar farin
1 ceasca mijlocie (150 ml) cu ulei
Citeste si: Revani, prăjitură însiropată din griş
Citeste si: Plăcintă cu mere: ce să pui în compoziţie pentru un gust desăvârşit
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro
Citeste si: NUCI UMPLUTE: Cea mai bună reţetă de prăjiturele de la bunica
Frigănele. Mod de preparare:
Taiem franzela felii groase de 1 cm, punem feliile in lapte dulce cald, le strangem in mana usor ca sa nu retina laptele, le trecem prin ou batut si le rumenim in ulei.
Sursa: culinar.bzi