Frigul o ocolește pe focoasa Carmen Brumă! Cum s-a pozat iubita lui Mircea Badea la temperaturi negative

Carmen Brumă
Carmen Brumă, ipostaze sexy pe balcon

Carmen Brumă este recunoscută la nivel național pentru felul în care arată. Pe lângă fizicul parcă sculptat, frumoasa blondină știe foarte bine să-și pună formele în valoare prin feul în care se îmbracă.

Aceasta a pozat incendiar la temperaturi cu minus și parcă s-a încălzit și afară! Nu numai că este una dintre cele mai frumoase femei din lumea mondenă, dar este și foarte plăcută și are o relație extraordinară cu fanii ei. Aceasta are grijă ca internauții să fie la curent cu ce face. Sportivă din fire, aceasta a ales să nu plece, ca majoritatea vedetelor, în țările calde, ci a ales să meargă la munte pentru a practica diverse sporturi e iarnă.

Carmen Brumă
Carmen Brumă, ipostaze sexy pe balcon

Ipostaze fierbinți pe balcon, în ger!

Carmen Brumă a urcat, pe contul său personal de Instagram, o fotografie în care poartă doar o bustieră și blugi. Aflată pe balconul pensiunii în care era cazată, aceasta ne-a arătat un abdomen fără cusur, fără strop de grăsime! De asemenea, aceasta indică faptul că apa e cheia funcționării organismului și îi împinge pe fanii săi să stea hidratați, chiar și în sezonul de iarnă.

„Nu uitati sa va hidratati corespunzator, chiar dac in aceasta perioada nu simtiti senzatia de sete la fel de frecvent ca vara!” adaugă vedeta pe contul de socializare.

Carmen Brumă
Carmen Brumă, ipostaze sexy pe balcon

Citeste si: Carmen Brumă a leșinat la un eveniment monden și a fost dusă cu ambulanța la spital! În ce stare se află acum

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fanii au reacționat imediat, mai ales cei de sex masculin. Aceștia i-au lăsat mesaje de apreciere precum: „Gata. S-a topit si bruma de zapada de la munte dupa poza asta!”, „Splendoare la înălțime, fermecătoare”, „eclama perfecta. Apa, munte, corp intretinut prin sport.” Etc.

Citeste si: Carmen Brumă, dietă pentru viitoarele mirese. Slăbeşti până la 10 kilograme, înainte de nuntă

Mai mult decât atât, după multele reacții pozitive primite la postarea de ieri, Carmen Brumă a decis să ridice ștacheta azi și s-a pozat pe același balcon înzăpezit, purtând bocanci de

zăpadă, bustieră și... chiloți! Parcă zăpada a început să se topească în jurul vedetei și acesta le-a spus fanilor săi, în spirit de glumă: „La cererea publicului mi-am luat caciula cu blana ca sa nu racesc!”.

Carmen Brumă
Carmen Brumă, ipostaze sexy pe balcon

Citeste si: Carmen Bruma recomanda inghetata cu zahar si te sfatuieste sa renunti la pepene! Vezi de ce!

 

Evident că reacțiile fanilor nu au ezitat să apară, aceștia complimentând-o pentru picioarele perfect tonifiate și, în primul rând, încrederea de sine de care dă dovadă cu fiecare ocazie! Unii fani i-au răspuns în aceeași manieră glumeață pe care a abordat-o și ea, spunându-i lucruri precum: „Imbraca-te, ne-ai umilit suficient! J” sau „Si fularul? Unde e fularul?😂😂😂😂 superba!”.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Carmen Brumă, dietă pentru viitoarele mirese. Slăbeşti până la 10 kilograme, înainte de nuntă

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies