Fructul care scade colesterolul rau: truc sa il mananci cu placere

Fructul care scade colesterolul rau: truc sa il mananci cu placere
Fructul care scade colesterolul rau: truc sa il mananci cu placere

Acest fruct scade colesterolul rau. Il poti consuma zilnic, iata cum.

Cremos, cu un gust aparte, avocado este denumit şi untul vegetal. El figurează pe lista alimentelor cu cele mai înalte valori nutriţionale, conţinând o mare varietate de substanţe nutritive, inclusiv 20 de vitamine şi minerale.

Iată ce beneficii aduce în organismul nostru consumul frecvent de avocado. Avocado contine vitaminele B6, C, E si K, betacaroten, luteina, seleniu, potasiu, glutation si acizi grasi omega 3, contine nu mai putin de 18 aminoacizi, acestia fiind utilizati de catre organism in formarea proteinelor complexe, mai multa fibra naturala decat orice alt fruct.

Acest continut bogat de fibre inlesneste digestia si ajuta organismul sa absoarba in totalitate nutrientii din alimente.

Grasimile bune care se gasesc in fructul de avocado cresc colesterolul bun (HDL), scazand in schimb colesterolul rau (LDL) si trigliceridele cu 20%. In plus, are proprietati antiinflamatorii, fiind prin urmare benefic in prevenirea si tratarea artritei reumatoide.

Sursa



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Briose cu mere si morcovi - reteta perfecta pentru micul dejun

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies