Fructul necunoscut care ar vindeca boala secolului. El te scapa de cancer

Fructul necunoscut care ar vindeca boala secolului. El te scapa de cancer
Fructul necunoscut care ar vindeca boala secolului. El te scapa de cancer

Soursop sau Guanabana este un fruct putin cunoscut pe piata medicinala a lumii, probabil deoarece marile companii farmaceutice nu doresc sa isi piarda din clienti.

Gustul acestui fruct este plăcut. Cel puţin aşa spun cei ce l-au încercat. Copacul soursop este mic, sub forma unui arbust şi nu este foarte pretenţios. Nu are nevoie de mult spaţiu şi creşte în condiţii modeste. In Brazilia este cunoscut sub numele de Graviola, în Spania i se spune guanabana şi Soursop este denumirea în limba engleză. Calitatea miraculoasă a acestuia se datorează efectelor sale anti-cancerigene.

Cancerul de san: 3 alimente de care trebuie sa te feresti

Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume a efectuat mai

mult de 20 de teste de laborator prin 1970 şi a ajuns la concluzia că Soursop distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si pancreas. Mai mult decât atât, efectul fructului nu afectează celulele sanatoase.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Acesta este cel mai sanatos fruct din lume

Sursa



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies