Frumoasa actriță a născut acum doar câteva momente! Felicitări!

actrița, millie mackintosh, a născut, hugo taylor, felicitări
actrița, millie mackintosh, a născut, hugo taylor, felicitări

Frumoasa actriță Millie Mackintosh și soțul său, Hugo Taylor au devenit părinți în cusul zilei de astăzi. Cei doi au o fetiță, felicitări!

Felicitări actriței Millie Mackintosh și soțului ei, Hugo Taylor! Cei doi au devenit părinți astăzi, pe 1 Mai, în urmă cu doar câteva ore.
„Suntem încântați să anunțăm venirea pe lume a minunatei noastre fetițe care s-a născut astăzi, Vinei, 1 Mai, la ora 1:21 PM. A cântărit 3.17 kilograme și este sănătoasă. Le suntem recunoscători pentru totdeauna doctorilor, asistentelor și moașelor pentru că au avut atâta grijă de noi.

Mămica și bebelușul se simt incredibil de bine și abia așteptăm să mergem acasă, împreună cu fetița noastră, pentru a petrece timp împreuna, în calitate de familie,” a declarat cuplul, format din Millie Mackintosh și Hugo Taylor.

Citeste si: Vlăduța Lupău, îndurerată. „Azi trebuia să fie...”

actrița, millie mackintosh, a născut, hugo taylor, felicitări
actrița, millie mackintosh, a născut, hugo taylor, felicitări

Millie Mackintosh și Hugo Taylor au făcut marele anunț în Noiembrie, anul trecut

Cei doi fericiți părinți au făcut marele anunț în luna Noiembrie a anului 2019 și au confirmat că vor avea o fetiță. „Să-i aud bătăile inimii pentru prima dată, avându-l pe Hugo lângă mine, a fost unul dintre cele mai uimitoare momente din viața mea de până acum. Mă simt extrem de norocoasă. Abia aștept să simt legătura dintre noi și să văd cum doarme pe pieptul meu, să simt mirosul acela de bebeluș,” declara Millie Mackintosh pentru Hello Magazine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

actrița, millie mackintosh, a născut, hugo taylor, felicitări
actrița, millie mackintosh, a născut, hugo taylor, felicitări

Mai mult decât atât, după ce și-a văzut fiica pentru prima oară în timpul unei ecografii, Millie Mackintosh a declarat că fiica sa va avea picoare lungi și că speră să moștenească înălțimea soțului său, Hugo Taylor. „Are picioare lungi- Hugo crede că va fi destul deînaltă, asemenea lui.

Sunt extrem de fericită că e fetiță. Aș fi fost entuziasmată și dacă era băiețel, darcând am aflat că vom avea fată, mi-am dat seama dintr-o dată că asta îmi doream cu adevărat,” a continuat vedeta.

Citeste si: Transformarea lui Milan, fiul Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea! Cum arată puștiul la aproape patru anișori

Millie Mackintosh și Hugo Taylor s-au cunoscut la filmări, au stat despărțiți o perioadă și s-au căsătorit în 2018

Millie Mackintosh și Hugo Taylor s-au căsătorit ăn Iunie 2018, în cadrul unei ceremonii romantice. Ziua nunții lor a reflectat în totalitate relația minunată pe care cei doi o au, precum și stilul individual al fiecăruia.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Subiecte BAC 2024 Matematică și Istorie: La ce oră se publică baremul pe EDU.ro pentru proba obligatorie a profilului?- stirilekanald.ro

actrița, millie mackintosh, a născut, hugo taylor, felicitări
actrița, millie mackintosh, a născut, hugo taylor, felicitări

Întâi și întâi, cei doi au fost prieteni, până să înceapă o relație, în anul 2011, în timp ce filmau show-ul „Made in Chelsea”. Cu toate acestea, deși totul părea perfect între ei, s-au despărțit, pentru a se împăca în anul 2016. „Am știut că ea este sufletul meu pereche în maximul cinci minute după ce ne-am împăcat,” a mărturisit Hugo Taylor. „Dacă am fi rămas împreună când eram mai tineri, nu am fi împreună acum.

A trebuit să ne depărtăm, să facă fiecare ce avea de făcut și să ne dezvoltăm ca oameni. Am avut nevoie de acel timp în care am stat separați,” a continuat soția sa, Millie Mackintosh.

Citeste si: Gigi Hadid a confirmat că e gravidă! Mama vedetei a făcut marele anunț



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Când a născut de fapt Simina de la Puterea Dragostei! A ascuns data

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies