Frumoasa actriță iubită de milioane de oameni s-a vindecat de coronavirus! Ce simptome a avut în fiecare zi: „În a doua săptămână...”

Olga Kurlyenko coronavirus
Olga Kurlyenko coronavirus

Frumoasa actriță a dezvăluit ce simptome a avut în fiecare zi până în ziua în care a început să se simtă mai bine.

Olga Kurlyenko a fost una dintre primele vedete care a recunscut faptul că a fost diagnosticată cu coronavirus. Vedeta din James Bond a anunțat pe pagina sa de Instagram că a scăpat de cumplitul virus și a dezvăluit și care au fost primele simptome și ce a simțit în fiecare zi până când a fost testată negativ.

Frumoasa actriță Olga Kurylenko a anunțat că a scăpat de coronavirus, după aproape două săptămâni de luptă cu boala care face ravagii pe tot mapamondul.

Iată ce simptome a avut Olga și cum se simte acum.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Actrița Olga Kurlyenko, depistată cu coronavirus! Care au fost primele simptome

„Ca o recapitulare a bolii: Prima săptămână m-am simțit foarte rău, mai mult am zăcut în pat, cu febră mare și mă durea capul îngrozitor.

În a doua săptămână, febra a dispărut complet, dar a apărut tusea. În plus, mă simțeam foarte obosită.

Olga Kurlyenko
Olga Kurlyenko

Citeste si: Cum îți faci singur acasă mască de protecție! Ai nevoie de trei lucruri simple

După aproape 14 zile, însă, pot să spun că mă simt chiar bine. Tusea a dispărut aproape complet, mă mai chinuie doar dimineața, dar apoi, pe parcursul zilei, nu mai am probleme.

Sunt bine acum, mă bucur de acest timp de izolare pentru a medita la viața mea și pentrua petrece timp cu băiețelul meu', a dezvăluit actrița pe pagina sa de Instagram, acolo unde a mai explicat ce pastile ia.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cătălin Botezatu a spus cum este Bianca Drăguşanu în pat! Vezi cum se comportă blonda când face dragoste!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies