Frumoasa din România care face senzație în modellingul internațional! E din Teleorman și e imaginea Emporio Armani

Frumoasa din România care face senzație în modellingul internațional! E din Teleorman și e imaginea Emporio Armani
Frumoasa din România care face senzație în modellingul internațional! E din Teleorman și e imaginea Emporio Armani

Are 23 de ani, este din Roșiorii de Vede iar marile case de modă din lume îi înroșesc deja telefonul. Claudia Dumitru este noua senzație mondială în modă.

Aproape necunoscută în România, Claudia Maria Dumitru are deja, la 23 de ani, o carieră solidă în spate în industria modei. În acest an, ea a urcat pe catwalk la New York Fashion Week pentru Armani, a avut colaborări cu Dolce & Gabbana sau Roberto Cavalli. Este imaginea unor branduri uriașe precum Emporio Armani, Roberto Cavalli și lucrează la Milano, New York sau Paris.

Însă cariera Claudiei nu a explodat încă. Românca se pregătește pentru marele ecran, iar trecerea la industria cinematografică nu a trecut neobservată de critici. Revistele de specialitate precum Vogue sau Elle scriu că bruneta are șanse sî ajungă în primele 20 de femei din Entertainment.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Tragedie la Săptămâna modei de la Sao Paolo. Un manechin a murit în fața spectatorilor după ce a căzut de pe podium!

Claudia Maria Dumitru s-a născut pe 25 octombrie 1996 la Roșiorii de Vede și iar după ce a absolvit Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” din localitate s-a mutat la București. În acel moment intrase deja în vederile agenției de modelling MRA, după ce fusese remarcată la un casting.

Claudia este însă și o tipă modestă, care nu uită de unde a plecat. ”Am crescut într-un orășel, la 100 km de București și nu am învățat niciodată să înot. Vreau să învăț să înot pentru că iubesc marea și visez să fac baie în Caraibe, la Oceanul Pacific”, spunea Claudia Maria Dumitru la începutul carierei ei.

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, a devenit o adevarata domnisoara - Ce face acum

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies