Frunze de varza umplute cu ciuperci reprezinta un preparat delicios pentru masa de post. Ingredientele necesare sunt urmatoarele:
1 varza creata de dimensiune mijlocie
250 g ciuperci
1 catel de usturoi
3 linguri ulei de masline
200 ml sos brechamel
sare
piper
1 legatura frunze de patrunjel
Oparesti frunzele de varza. Toci restul de varza, o pui intr-un castron si o freci cu putina sare. Toci marunt usturoiul si ciupercile curatate, spalate si scurse.
Amesteci intr-un castron ciupercile, varza tocata, sosul si jumatate din patrunjelul tocat. Umpli foile de varza si le impachetezi sub forma de pliculete. Le asezi in vasul un cu ulei, torni sosul ramas si le fierbi la foc mic, 10 minute. Decorezi portiile cu patrunjel.
sursa: restaurantedelux.ro
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro