Fuego, declarații alături de bunica lui, de la un centru de recuperare. Motivul pentru care femeia a ajuns acolo în urmă cu 6 luni. „Trebuie să avem grijă de noi și de sănătatea noastră.”

Fuego, declarații alături de bunica lui, de la un centru de recuperare. Motivul pentru care femeia a ajuns acolo în urmă cu 6 luni. „Trebuie să avem grijă de noi și de sănătatea noastră.”
Fuego, declarații alături de bunica lui, de la un centru de recuperare. Motivul pentru care femeia a ajuns acolo în urmă cu 6 luni. „Trebuie să avem grijă de noi și de sănătatea noastră.”

Fuego a făcut declarații, în timp ce a mers la centrul de recuperare ăn care se află bunica lui.

Fuego, cunoscutul și îndrăgitul artist, iubit de întreaga țară, a făcut declarații, în cadrul emisiunii pentru Antena Stars, alături de bunica lui, în timp ce a vizitat-o la centrul de recuperare în care se află de șase luni. Artistul a mărturisit că la vârsta de aproape 90 de ani, aceasta a căzut și și-a rupt soldul, iar acum umblă cu un cadru și încearcă să se descurce cât mai bine.

Fuego a mai spus că face tot ce îi stă în putință ca bunica lui să aibă absolut tot ce își dorește în acea clinică și să nu îi lipsească nimic.  „Bunica mea, de aproape șase luni, este într-o clinică de recuperare și am venit să o vizitez, pentru că în ianuarie, din neatenție, cum facem noi, oamenii, a căzut și și-a rupt șoldul. După șase luni, bunica mea, la vârsta de aproape 90 de ani, umblă cu cadrul și se descurcă foarte bine.
Eu încerc pe cât se poate să fac în așa fel încât ca ea să aibă absolut tot ceea ce își dorește aici, în această clinică, să nu-i lipsească nimic.”,
a spus Fuego.

Ce mesaj a transmis Fuego tuturor tinerilor

Citește și: Fuego, destăinuiri emoționante despre mama sa! Femeia și-a dedicat toată viața să își vadă fiul artist: „Mama s-a luptat foarte mult ca să fiu astăzi cine sunt. Nu s-a dat într-o parte deloc!”

Fuego
Fuego[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Fuego, destăinuri în lacrimi despre momentul în care a dat banii înapoi la o nuntă la care trebuia să cânte. „Nu erau mulți bani, dar toți erau în bancnote mici.”

Artistul a ținut să transmită un mesaj și tinerilor din întreaga țară, deoarece sănătatea e cea mai importantă, iar grija pentru cei dragi nu trebuie să fie scoasă din vedere. 

„Toți tinerii trebuie să știe că dacă divinitatea va vrea, și ei vor ajunge vârstnici, și eu voi ajunge vârstnic. Toți cei din generația de astăzi vor ajunge la fel ca tine. Trebuie să avem grijă de noi și de sănătatea noastră. Tinerilor, dragilor, aveți grijă de părinții voștri și de bunicii voștri, cei care v-au crescut, care v-au învățat să aveți cei șapte ani de-acasă.”, a mai adăugat artistul.
Și bunica îndrăgitului artist a spus câteva cuvinte despre felul în care se simte acolo, iar în cele șase luni de când se află în recuperare, toți oamenii din jurul ei sunt ca o a doua familie. Este respectată, iar toată lumea se comportă foarte frumos cu ea, ba chiar au rămas uimiți atunci când au auzit că este bunica lui Fuego.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Fuego și bunica lui
Fuego și bunica lui[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Fuego, despre începuturile carierei. Artistul nu a avut niciodată un concediu. “Eu mi-am clădit cariera pe muncă. Nu-mi doresc să fiu pe scenă până la bătrânețe.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre momentele grele din viață. Când a simțit că nu mai poate merge mai departe și cum a reușit să își găsească echilibrul. „Mă întreb cum de sunt atât de puternici, că mai sunt încă în viață.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies