Fuego, dezvăluiri inedite! Cum arată femeia ideală pentru el

Fuego, dezvăluiri inedite! Cum arată femeia ideală pentru el
Fuego, dezvăluiri inedite! Cum arată femeia ideală pentru el

Fuego a mărturisit cum arată femeia ideală pentru el.

Fuego este foarte discret atunci când vine vorba de viaţa personală, dar a dezvăluit în cadrul unui interviu ce calităţi trebuie să aibă femeia care va sta lângă el.

Citeste si: Emiliano Sala a murit în accidentul de avion! Anunţul oficial al autorităţilor britanice

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Femeia aceea trebuie să fie deșteaptă. Nu contează atât de mult aspectul fizic, contează gândirea pentru că cu persoana respectivă nu vei sta o luna, cinci ani, ci o viață, comunicarea este cel mai important lucru intr-o relaţie. Îţi dai seama că mă mai uit când văd o femeie frumoasă”, a declarat artistul, anul trecut. 

Citeste si: Declarații halucinante! Viorica de la Clejani vrea să se opereze la "medicul cu 8 clase": "Direct la el mă duc! Lasă, că are talent. Omul are experiență"

Sursa: Antena 3



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Brioşe cu inimă caldă. Sunt delicioase!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies