„Fugiți de ei cât puteți!” Mihai Trăistariu a povestit ce i s-a întâmplat în apartamentul din Mamaia

„Fugiți de ei cât puteți!” Mihai Trăistariu a povestit ce i s-a întâmplat în apartamentul din Mamaia
„Fugiți de ei cât puteți!” Mihai Trăistariu a povestit ce i s-a întâmplat în apartamentul din Mamaia

Mihai Trăistariu a fost foarte surprins atunci când turiștii au părăsit apartamentele din Mamaia Nord după mini-vacanța de 1 Mai.

Inițial, el a considerat că aceasta ar putea fi doar o glumă proastă, dar după ce a văzut imaginile, a constatat că va trebui să plătească o sumă semnificativă pentru a repara toate deteriorările.

Citește și: Machiaj pentru vară. Trucuri de machiaj pentru a-ți menține aspectul proaspăt și natural în timpul verii

Apartamentele lui Mihai Trăistariu, distruse după minivacanța de 1 Mai

HORECA a avut un succes imens în timpul mini-vacanței de 1 Mai, deoarece turiștii s-au entuziasmat de vremea caldă și au călătorit rapid la mare. Aceștia au avut parte de o experiență confortabilă în apartamentele și camerele de hotel închiriate, dar din păcate, mulți dintre ei nu au acordat atenție bunurilor închiriate atunci când și-au făcut bagajele și au plecat.

Printre cei care au avut ghinion se numără și Mihai Trăistariu, care a fost șocat să primească poze cu toate deteriorările din apartamentul său trimise de către camerista care făcea curat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce a mai spus artistul despre apartamentul din Mamaia

Artistul a recunoscut că a greșit atunci când a ales să închirieze apartamente pentru tineri în acest sezon, preferând să închirieze mai degrabă către familii, care sunt mai atente cu proprietatea sa și au lăsat curat la plecare.

„Au plecat turiștii sosiți de 1 mai, la apartamentele mele din Mamaia Nord și camerista mi-a trimis poze cu «stricăciunile din acest weekend». N-am visat vreodată să mă fac hotelier, însă iată-mă căzând turiști de pretutindeni. După doar 4 zile de stat la cele 6 apartamente, daunele sunt următoarele și vă spun că stricăciunile sunt pe bune! La unul din apartamente au rupt capul de duș.

De rușine, au lăsat pe masă 27 de lei și-o sticlă de vin roșu. Pentru reparații probabil, sau ca să-i iert. I-am iertat. Se mai întâmplă. La un alt apartament, au rupt suportul de la hârtia igienică. Nu-i nimic! Îl lipim cu SuperGlue. La un alt apartament, doamna căreia i-a venit ciclul nu și-a pus pampers. Nu-i nimic! Cumpărăm altă pilotă. La un alt apartament, nu mai merge telecomanda de aer condiționat.
Am schimbat bateriile și nimic. Probabil, au izbit-o de pereți când s-au bătut. Nu-i nimic. Cumpărăm alta. În concluzie: păi, nu-ți vine să te lași de turism?! Nu-mi vine! Tot înainte!”,
a mărturisit Mihai Trăistariu, pe rețelele de socializare.

După evenimentele recente, Mihai Trăistariu a constatat că va fi nevoit să cheltuiască o sumă considerabilă pentru reparațiile necesare apartamentelor sale. Cu toate acestea, el a învățat o lecție importantă și speră să își îndeplinească visul de a deveni proprietarul unui hotel în viitor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Hai să vă zic un secret! E al 4-lea an când închiriez apartamentele de la malul mării.

Și am învățat din mers un mega lucru: NU CAZAȚI COPII FĂRĂ PĂRINȚI! FUGIȚI DE EI CÂT PUTEȚI! DISTRUG TOT! SUNT IRESPONSABILI ȘI NU LE PASĂ DE NIMIC! De 1 mai, la mare, au venit doar tineri de pretutindeni. La cluburile din Mamaia. Se îmbată, se droghează și distrug tot. Maaare distracție pe capul lor, ce să zic! În schimb, familiile cu copii sunt perfecte. Lasă totul ca la carte, uneori fac și curat la plecare, deși nu e nevoie pentru că avem cameristă. Învățăm din greșeli! Astea, totuși, sunt lucruri relativ minore! Mulțumesc lui Dumnezeu că n-am avut deocamdată situații mai grave! Asta e, reparăm! Nu luăm pe mere ce dăm pe pere, în concluzie. Anul trecut, am schimbat o canapea de 15 milioane, au sărit niște copii pe ea și au rupt-o în două! Apoi tot așa, niște tineri, care se drogau pe acolo, au dat cu pumnul în perete de mi-au crăpat peretele. A trebuit să chem muncitorii să-l repare. Și, totuși, vreau un hotel! Și o să-l am”, a mai spus cântărețul.

Mihai Trăistariu a povestit ce i s-a întâmplat în apartamentul din Mamaia
Mihai Trăistariu a povestit ce i s-a întâmplat în apartamentul din Mamaia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Anumite operații sunt exagerate.” Cătălin Botezatu a spus care este părerea lui despre Bianca Dragușanu, Dana Budeanu și Andreea Esca



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Anumite operații sunt exagerate!” Cătălin Botezatu a spus care este părerea lui despre Bianca Dragușanu, Dana Budeanu și Andreea Esca

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies